گرگان - ایرنا - سی و چهارمین دوره جشنواره موسیقی فجر در گلستان پس از هفت شب اجرا، شامگاه دوشنبه با حضور مدیران، هنرمندان و علاقه مندان به موسیقی در تالار فخرالدین اسعد گرگانی به كار خود پایان داد.

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار ایرنا، مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان در آیین اختتامیه این جشنواره گفت: یكی از ظرفیت های مهم هنری این استان، موسیقی مقامی است كه توجه به این بخش می تواند گلستان را به یكی از قطب های موسیقی كشور تبدیل كند.
عادله كشمیری اظهار داشت: موسیقی محلی و مقامی، جزو پركاربردترین و صمیمی ترین بخش های موسیقی كشور است و سكونت 16 قوم كشور در گلستان موقعیت منحصر به فرد در بهره برداری از این گنجینه به شمار می رود.
وی بیان كرد: برخی از افراد، كاركرد و ظرفیت موسیقی را تك بعدی می دانند اما موسیقی همانند سایر هنرها، همانطور كه می تواند شاهد تولید اثری مبتذل باشد، به همان میزان امكان ارایه یك اثر فاخر و ماندگار وجود دارد.
مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان افزود: نباید با تكیه بر این گونه اندیشه های یك جانبه نگر، از برپایی كنسرت نگران بود و از برگزاری آن وحشت داشت.
كشمیری ادامه داد: هر چه تلاش برای تولید آثار موسیقی متعالی بیشتر شود به همان اندازه اقبال و توجه مردم به آثار كم ارزش و مبتذل موسیقیایی كاسته خواهد شد.
به گزارش ایرنا در این آیین از هنرمندان موسیقی تجلیل و از كتاب حامد جنتی در حوزه موسیقی و ساز چنگ ساخته سهیل سركرده رونمایی شد.
سی و چهارمین دوره جشنواره موسیقی فجر در گلستان از ٢٣ بهمن در گلستان آغاز شد.
در این مدت 6 هزار نفر در گرگان و گنبدكاووس از اجرای گروه های موسیقی بومی و غیربومی استقبال كردند.
گروه های موسیقی حاضر در جشنواره موسیقی فجر در گلستان علاوه بر گرگان، یك شب در گنبدكاووس برنامه اجرا كردند كه با استقبال علاقمندان به هنر موسیقی شرق استان همراه بود.
سه گروه كوبه ای، دو گروه سنتی، ٦ گروه محلی، یك گروه زهی كلاسیك، كرال بزرگ و تلفیقی، دو گروه كلاسیك و چهار گروه پاپ و یك اركستر بومی در این جشنواره به هنرنمایی پرداختند.
مراسم اختتامیه این جشنواره برگزار شد اما امشب /سه شنبه/ گروه اشوان با اجرای 2 سانس موسیقی پاپ در تالار فخرالدین اسعد گرگانی به اجرای برنامه خواهد پرداخت.
7333/3091