يزد - ايرنا - استاندار يزد بر ضرورت هماهنگي مديران استان با فرمانداران شهرستان ها تاكيد كرد و گفت: ايجاد تعامل و هماهنگي موجب رفع مسائل و مشكلات شهرستان ها در كوتاه ترين زمان ممكن مي شود.

به گزارش ايرنا محمد علي طالبي سه شنبه شب در شوراي آموزش و پرورش استان، از مدير كل آموزش و پرورش يزد در تعامل با فرمانداران در ارتباط با انتصاب مديران شهرستان ها قدرداني كرد و افزود: آقاي دانافر در انتصاب مديران آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق تابعه اداره كل آموزش و پرورش ،هماهنگي كامل را با فرمانداران دارد، نفس هماهنگي بسيار ارزشمند است .
وي اضافه كرد: مطمئن باشيد، اداره كل آموزش و پرورش به اين نتيجه رسيد كه اين رويه را اتخاذ كرد و مديران هم اطمينان داشته باشند اگر چنين رويه اي را در پيش بگيرند و در انتصاب مديران شهرستان با مسوولان سياسي منطقه هماهنگي كنند بدين ترتيب برنامه دستگاه ها در شهرستان ها و بخش ها با قوت دنبال خواهد شد.
طالبي با اشاره به استفاده از نظر نخبگان و نيروهاي موثر جامعه يادآور شد: تاكيد بر اين است حداكثر همكاري و تعامل با ائمه جمعه شهرستان ها نيز صورت گيرد و آنچه مدير كل آموزش و پرورش در شهرستان ها و مناطق تابعه انجام داد قابل تجليل است، اميدواريم اين روحيه و تعامل در آموزش و پرورش در ديگر بخش ها و دستگاه هاي استان سرايت كند.

** رويكرد مهارت آموزي اولويت وزارت آموزش و پرورش
همچنين مديركل آموزش و پرورش يزد گفت: رويكرد مهارت آموزي از جمله اولويت هاي اصلي وزارت آموزش و پرورش است و سند تحول بنيادين هم براين موضوع تاكيد دارد.
عباسعلي دانافر با بيان اينكه نظام آموزشي بايد از آموزش هاي نظري به سمت مهارت محوري تغيير كند، اظهار داشت: بايد زمينه جذب و رشد دانش آموزان به سمت مراكز كاردانش ، فني و حرفه اي فراهم شود.
وي خاطر نشان كرد: بايد تمهيدات لازم در تامين فضاي آموزشي، تجهيزات و نيروهاي انساني مورد نياز صورت گيرد و در تلاش هستيم اعتبار لازم در اين زمينه را جذب و از ظرفيت هاي خيرين نيز استفاده كنيم.

** هدايت دانش آموزان به سمت آموزش هاي مهارتي
همچنين معاون آموزش متوسطه اداره كل آموزش و پرورش استان گفت: سياست بر اين است با دادن آگاهي و شناخت ، دانش آموزان را به سمت انتخاب رشته هاي فني و حرفه اي و كاردانش هدايت كنيم.
منصور ارجمندي افزود: با توجه به شرايط كنوني جامعه و معضل بيكاري، تقويت و توسعه رشته هاي فني و حرفه اي نقش مهمي در اشتغال زايي جوانان جوياي كار نيز دارد.
وي ادامه داد: كمبود فضاهاي آموزشي، تجهيزات و نيروي انساني از جمله مشكلات اين اداره كل در بخش هنرستان هاي فني حرفه اي و كاردانش است.
وي اضافه كرد: تجهيزات هنرستان ها با توجه به سر فصل كتاب هاي جديد مناسب نيست زيرا برخي از آنها قديمي هستند.

** تحصيل 38.06 درصد دانش آموزان در هنرستان هاي استان
همچنين رئيس اداره آموزش فني و حرفه اي و كار دانش آموزش و پرورش استان يزد گفت: در حال حاضر 38.06 درصد دانش آموزان استان در هنرستان ها تحصيل مي كنند.
مسعود قلع گر تعداد هنرستان هاي فني و حرفه اي و كار دانش استان را 84 باب بيان كرد و افزود: 46 باب هنرستان پسرانه و مابقي دخترانه است.
وي خاطر نشان كرد: در حال حاضر 15 هزار و 375 دانش آموز در 70 رشته مشغول به تحصيل هستند كه 6 هزار و 429 نفر دختر و بقيه پسر هستند.
در اين نشست در زمينه مشكلات هنرستان هاي استان قرار شد كارگروه هايي براي رفع مشكلات يادشده تشكيل شود.
هم اكنون 250 هزار دانش آموز در يك هزار و 920 واحد آموزشي در شهرستان هاي يزد، اشكذر، ميبد، اردكان، بافق، بهاباد، مهريز، خاتم، ابركوه و تفت مشغول به تحصيل هستند.
استان يزد بر پايه سرشماري آبان سال 1395، يك ميليون و 138 هزار نفر جمعيت دارد كه 85 درصد در 21 شهر و بقيه در روستاها ،آبادي ها و مناطق عشايري زندگي مي كنند.
در حال حاضر علاوه بر حدود 100 هزار دانشجو، حدود چهار هزار نفر طلبه در حوزه هاي علميه استان يزد در حال تحصيل هستند
2088/ 2047/