به گزارش خبرنگار ايرنا بهمن مرادنيا روز چهارشنبه در شوراي ورزش همگاني كردستان اظهار داشت: امكانات ورزشي هر دستگاه دولتي منحصر به كاركنان آن دستگاه شده است و اجازه استفاده مردم از آنها داده نمي شود كه بايد زمان هايي كه اين مكان ها مورد استفاده كاركنان نيست در اختيار مردم قرار گيرد.
وي با بيان اينكه كمبود اماكن ورزشي در مناطق حاشيه شهر و مناطق منفصل شهري بيشتر ديده مي شود افزود: در بازديدهايي كه از برخي از اين مناطق صورت گرفت مقرر شد اماكن ورزشي مناسب در اين مناطق ساخته شود.
مرادنيا با اشاره به اينكه ورزش همگاني تاثير مهمي در سلامت عمومي جامعه دارد اظهار داشت: بسياري از مسئولان در راستاي گسترش ورزش همگاني شعاري رفتار مي كنند و عملي در گفته هاي آنان ديده نمي شود.
وي با تاكيد بر اينكه مديران در گرايش به ورزش از خود شروع كرده و به الگويي براي ديگران تبديل شوند گفت: به عنوان مثال مديران مي توانند 2 روز در هفته با دوچرخه در محل كار حاضر شوند.
مرادنيا نقش رسانه در ترويج گرايش به ورزش را مهم دانست و اضافه كرد: شبكه استاني كردستان در حوزه موسيقي كاري را اجرا كرده كه مورد استقبال قرار گرفته است و مي تواند چنين ابتكاري را در حوزه ورزش همگاني نيز به كار گيرد.
استاندار كردستان افزود: كمبود امكانات ورزشي در حوزه بانوان بيشتر ديده مي شود و ضروري است قدمي جدي براي ورزش همگاني بانوان برداشته شود.
مديركل ورزش و جوانان كردستان هم در اين نشست با اشاره به اينكه 60 هزار ورزشكار سازمان يافته در استان وجود دارد گفت: ورزش قهرماني در دل ورزش همگاني قرار گرفته است و تقويت آن به رشد ورزش قهرماني منجر مي شود.
حامد جولايي ضمن تشكر از شبكه كردستان براي اختصاص وقت به ورزش افزود: بسياري از مسابقات ورزشي بدون چشم داشت مالي به صورت مستقيم در اين شبكه پخش شده است.
وي با اشاره به امكاناتي كه مي شود از آن براي ورزش هاي همگاني بهره برد اظهار داشت: كوه آبيدر سنندج ظرفيت مناسبي براي ورزش هاي همگاني است كه حتي مي توان براي اسكي و اسكي چمن از آن استفاده كرد.
مديركل ورزش و جوانان كردستان افزود: ايجاد جاده سلامت در مجموعه ورزشي 22 گولان سنندج يكي از برنامه ريزي ها در زمينه ورزش همگاني بوده كه پيمانكار آن تعيين شده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي كردستان هم در اين نشست گفت: ورزش اهميت ويژه اي براي وزارت بهداشت و درمان در جامعه دارد.
سيامك واحدي اظهار داشت: سنندج داراي پستي و بلندي بسيار است بنابراين توان عريض كردن خيابان ها وجود ندارد و بايد براي استفاده از دوچرخه مسيرهاي مخصوص دوچرخه سواري در خيابان ها مشخص شود.
وي با يادآوري اينكه هلند دو برابر جمعيت خود دوچرخه دارد، اضافه كرد: وجود خط مخصوص دوچرخه سواري مي تواتد فرهنگ رانندگي مردم ما را نيز تقويت كند.
6108 / 3034
تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۲
سنندج - ايرنا - استاندار كردستان با اشاره به اينكه سرانه اماكن ورزشي استان كم است گفت: دستگاه ها امكانات و مكان هاي ورزشي را در اختيار مردم قرار دهند تا بهره مندي از اين زيرساخت ها بيشتر از گذشته فراهم شود.