به گزارش ايرنا ، عباس مهري پنجشنبه شب در نشست انجمن كتابخانههاي عمومي افزود: بايد همگان عزم خود را براي ترويج فرهنگ مطالعه كتاب و كتابخواني در جامعه جزم كنند.
وي بابيان اينكه براي انجام كارهاي فرهنگي نبايد به شعار اكتفا كنيم و با عمل وارد اين مقوله شويم ، تصريح كرد: امر مهم كتابخواني در رشد فكري ، اجتماعي و ترقي زندگي انسان بسيار تأثيرگذار است.
رئيس اداره فرهنگ ارشاد اسلامي ابركوه هم در اين نشست گفت: مردم اين شهرستان علاقه خاصي به كتاب و كتابخواني داشته و دارند.
حميدرضا بصيري با اشاره به افتتاح يك باب كتابفروشي جديد در يكي از خيابان هاي اين شهر توسط بخش خصوصي در سال جاري اظهار داشت : در اين زمينه تاكنون افزون برسه هزار جلد كتابهاي مختلف به فروش رفته است .
وي همچنين افزود: براي دستيابي به مطالعه بيشتر در ميان كودكان و نوجوانان تاكنون 150 باشگاه كتابخواني در شهرستان ايجاد شده است.
وي خاطرنشان كرد: سه هزار جلد كتاب در 800 عنوان در باشگاههاي كتابخواني براي فرهنگ مطالعه بين مردم توزيع شده است.
رئيس اداره فرهنگ ارشاد اسلامي ابركوه تصريح كرد: خلاقيت در زمينهٔ هاي كتاب و كتابخواني، فعاليتهاي گسترده در ترويج فرهنگ كتابخواني با توجه به شاخصهاي در نظر گرفتهشده سبب شد، امسال ابركوه در بين 20 نامزد نهايي كسب عنوان پايتخت كتاب ايران قرار گيرد.
رئيس اداره تبليغات اسلامي ابركوه هم گفت: افراد زيادي بهويژه در بخش خواهران در اين شهرستان علاقهمند به مطالعه كتاب هستند.
حجتالاسلام سيد كاظم فاطمي نسب اظهار داشت: يكي از راهكارهاي مناسب فرهنگ كتابخواني برگزاري مسابقات از كتابهاي مختلف است.
وي اظهار داشت : يك دوره مسابقه كتابخواني با هدف گسترش و ترويج فرهنگ مطالعه و كتابخواني در ميان مردم به ويژه نوجوانان و جوانان با شركت 473 نفر در شهرستان برگزار شد.
مسئول شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي ابركوه در ادامه بابيان اينكه از ميان شركتكنندگان برتر قرار است 40 نفر به مشهد مقدس اعزام شوند، تصريح كرد: در اين مسابقه كه سؤالات سختي هم از سخنان حضرت علي (ع) نهجالبلاغه انتخاب شده بود، 38 نفر از شركتكنندگان به 100 درصد سؤالات پاسخ دادند.
رئيس اداره كتابخانههاي عمومي ابركوه هم گفت: براي ترويج فرهنگ كتابخواني، اين شهر بهعنوان پايتخت كتاب انتخاب شد و اين امر برندي در فرايند ترويج فرهنگ كتابخواني است و تداو م آن همكاري دستگاههاي فرهنگي را ميطلبد.
قاسم برزگر با اشاره به فعاليتهاي اداره كتابخانههاي عمومي افزود: در حوزه كتابخواني و فضاي كتابخانهها در رتبه دوم استان قرار داريم.
وي اضافه كرد: از ابتداي سال 1397 تاكنون افزون بر 40 هزار نفر از علاقهمندان به مطالعه به كتابخانهها مراجعه كردند و از خدمات آن مانند سالن مطالعه، عضويت و اينترنت بهرهمند شدهاند.
هماكنون 11درصد جمعيت شهرستان در كتابخانههاي عمومي عضو هستند كه 65 درصد اعضاي كتابخانههاي عمومي خانمها هستند.
شهرستان ابركوه هفت باب كتابخانه عمومي با 95 هزار و 200 نسخه كتاب دارد.
مركز شهرستان 53 هزارنفري ابركوه در 140 كيلومتري جنوب غربي شهر يزد قرار دارد.
7540/ 2047/
تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۷
يزد - ايرنا - سرپرست بخشداري مركزي ابركوه گفت: براي افزايش فعاليتهاي فرهنگي و ترويج فرهنگ مطالعه و كتابخواني در جامعه خصوصا در اين بخش نيازمند مشاركت و همكاري خانواده هاست.