علي آقامحمدي در پنجمين اجلاس ميزباني ايراني اسلامي در مشهد افزود:در حال حاضر در شهرهايي مانند مشهد هر نوع خدمتي به صورت جداگانه به مسافران انجام ميشود به طور مثال خدمات در حوزه درماني، خدمات پزشكي، پرستاري و آزمايشگاهي مجزا ارائه مي شود.
وي ادامه داد: اين در حالي است كه در سراسر دنيا تمامي اين خدمات در قالب بسته خدمتي- درماني ارائه ميشود و اگر نظم و اتحاد در ارائه خدمات نباشد تاخير و عدم كيفيت در خدمترساني موج ميزند و اين چيزي است كه هرگز پسنديده نبوده و نيست.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: اگر دچار عقبماندگي در بحث بهره وري هستيم اين وضعيت به دليل عدم برنامهريزي محقق شده است و مشكل اساسي ما در نبود نقشه راه مشترك است در حالي كه زندگي جمعي بدون همكاري جمعي صورت نميگيرد زيرا تا همكاري نباشد رقابت براي رسيدن به موقعيت برتر معنا پيدا نميكند.
آقا محمدي با بيان اين كه ارائه خدمات با كمك استارتاپها به شكلي موثرتر قابل مشاهده است افزود: امروزه استارتاپها و نرمافزارهاي موبايلي ارتباط موثري ميان مردم و عموم مديران برقرار كرده است.
وي با بيان اين كه شهر مشهد و مردم اين شهر بايد به يك نام مشهور شوند گفت: در تبريز طرح شهر بدون گدا فعال شد و برنامه داريم با همكاري تمامي مشهديها اين شهر را به عنوان شهر بدون دروغ معرفي كنيم.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: وقتي كه حرم مطهر رضوي با تلاش مرحوم آيتالله واعظ طبسي توسعه پيدا ميكرد در جلسهاي مشترك اعلام كردم كه فضاهاي تدارك ديده شده ظرفيت پذيرش 40 ميليون نفر را دارد اما آيا ظرفيت خدمترساني شايسته به اين تعداد زائر و گردشگر فراهم است؟
آقا محمدي افزود: حتي در ديدار با توليتهاي فقيد و جديد اين آستان مقدس اعلام كرده ام كه بايد مدلهاي برتر را در مسير خدمترساني مطلوبتر و شايستهتر به بيش از 80 ميليون مهمان امام مهربانيها اجرايي و عملياتي كنيم.
او ادامه داد: در مشهد به عنوان يك شهر بزرگ با بيش از 50 هزار هكتار بايد شهرهاي كوچك در حوزههاي مختلف به ويژه شهر كودك ايجاد شود زيرا معتقديم بهترين زمان يادگيري، اجتماعيكردن و انتخاب و تعيين اولويتها سن كودكي است و از مسئولان و سرمايهگذاران درخواست دارم كه در فعال كردن شهر كودك در مشهد تلاشي گروهي و همهجانبه داشته باشند.
مديركل امور فرهنگي استانداري خراسان رضوي نيز در اين اجلاس گفت: سال گذشته 36 ميليون زائر و گردشگر به مشهد آمدند كه سه ميليون نفر آنها غيرايراني بودند كه جمع قابل توجهي از اين ميزان، زائران پياده امام رضا(ع) هستند و اين آمار در سال 97 رشدي بيش از 20 درصد داشته است.
سيدرضا موسوي با بيان اين كه فرهنگ ميزباني بسيار مهم است افزود: بايد ارتباطات بينالمللي در امر ترويج فرهنگ ميزباني ايراني - اسلامي تقويت و در همين راستا به زودي باب حضور شيعيان و علويون تركيه به مشهد باز شود و در مراحل بعد زمينه حضور شيعيان پاكستاني و ديگر كشورها هم فراهم شود.
وي ادامه داد: اوج خدمترساني مشهديها در دهههاي كرامت و شفاعت كه ايام ولادت و شهادت امام رضا(ع) است با ارائه بيش از 35 نوع خدمت به زائران امام مهرباني هاست.
او گفت: تفاوت گردشگري كه مقصدش مشهد است با گردشگري كه در نقطهاي ديگر از كشور است موضوع زيارت امام رضا (ع) است و ما ميخواهيم كه فرهنگ ميزباني امام رضايي را ترويج كنيم تا هر زائر مبلغ اين فرهنگ در شهر و ديار خود باشد.
1922/7496
تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۵
مشهد- ايرنا-عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: ارائه خدمات به زائران امام رضا (ع) و مسافران مشهد بايد در قالب بسته خدماتي و در راستاي ارتقاي فرهنگ ميزباني انجام شود.