به گزارش ایرنا، حمید دولتی روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: منطقه های آلوده در فاصله 2 كیلومتری از زمین كشاورزی و باغی قرار دارد.
وی ادامه داد: هم اكنون برای جلوگیری از ورود به زمین های كشاورزی مبارزه با آن ها آغاز شده است.
به گفته مدیرحفظ نباتات سازمان جهاد كشاورزی هرمزگان، با توجه به مشكلات بیماری كه برای پوشش گیاهی مراتع و درختان عرصه های منابع طبیعی میناب و تهدید نابودی محصولات كشاورزی در این شهرستان وجود دارد، خسارت دور از انتظار نیست.
دولتی افزود: در این راستا مبارزه با ملخ های صحرایی نشست های مشتركی با بخشداری سندرك، دهیاری و شورای اسلامی روستای مازاوی و مسوولان حفظ نباتات شهرستان میناب برگزار شده است.
به گزارش ایرنا، از بهمن ماه امسال در طول یك هفته 3 حمله دسته جمعی ملخ ها به زمین های كشاورزی در روستای نخیلو در بندرلنگه رخ داد.
سازمان جهاد كشاورزی هرمزگان در راستای مقابله با گسترش آفت ملخ ها اقدام به سم پاشی هوایی غرب كرد و افزون بر4 هزار و 500 هكتار از زمین كشاورزی در بندرلنگه سمپاشی شد كرد كه در نتیجه آن دسته های میلیونی ملخ در روستای نخیلو و شیبكوه نابود شدند.
ملخ های صحرایی مهاجر دریایی مدتی قبل به دلیل نبود بارش و غذای كافی از عربستان سعودی وارد روستای نخیلوی بندرلنگه شده بودند كه در فضایی به وسعت یك كیلومتر در 500 متر نشسته و حدود سه هزار عضو داشتند.
نبود همكاری در اجرای طرح های مبارزه با ملخ های مهاجم در كشورهای عربستان، امارات متحده وعمان موجب شده تا دسته های متعدد این آفت وارد كشور از جمله بوشهر و فارس شود.
ملخ های صحرایی در دو نوع پیاده (پوره ها) و بالدار در حال گسترش در روستاها و شهرهای هرمزگان هستند و تاكنون در شهرستان بستك، رودان و بخش رودخانه نیز مشاهده شده است.
9887 /6048
تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۸
بندرعباس- ایرنا- مدیرحفظ نباتات سازمان جهاد كشاورزی هرمزگان گفت: چهارمین دسته از ملخ صحرایی با فاصله 450 كیلومتری از كانون پیشین خود در شهرستان بندرلنگه وارد میناب شده اند.