سنندج - ايرنا - رئيس شوراي هماهنگي بانك هاي كردستان گفت: بانك هاي مستقر در اين استان با هدف كمك به توسعه از واحدهاي توليدي بويژه در حوزه سرمايه در گردش حمايت مي كنند.

علي اشرف يوسفي قياسي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا يكي از عملياتي ترين سفرهاي مسئولان كشوري به كردستان را سفر رئيس كل بانك مركزي دانست و اظهار داشت: بازديد از طرح صنعتي بزرگي همچون پتروشيمي كردستان نشان داد كه امكان ايجاد سرمايه هاي عظيم در اين استان وجود دارد.
وي افزود: رئيس كل بانك مركزي در جلساتي كه در استان داشتند بر حفظ و ايجاد اشتغال و حمايت از واحدهاي توليدي تاكيد كردند ضمن اينكه تعدادي از مديران عامل بانك هاي كشور هم در اين جلسات حمايت خود را از اجراي طرح هايي در كردستان اعلام كردند.
رئيس شوراي هماهنگي بانك هاي كردستان با اشاره به اينكه اولويت بانك هاي كشور و به تبع استان پرداخت سرمايه در گردش به واحدهاي توليدي است، اضافه كرد: بانك هاي استان از واحدهاي توليدي بويژه در حوزه سرمايه در گردش حمايت خواهند كرد و در اين رابطه منابع كافي و اراده لازم وجود دارد.
يوسفي قياسي يادآور شد: فضاي همدلي و يكدلي بين مديران دستگاه هاي اجرايي و سيستم بانكي برقرار است و اين شرايط تاثير بسزايي در پيشبرد برنامه ها و در نتيجه توسعه استان كردستان خواهد داشت.
وي تاكيد كرد: در شرايط كنوني كه تحريم هاي ناجوانمردانه عليه كشورمان بار ديگر آغاز شده بايد با برنامه ريزي و حمايت از توليد براي مقابله با آن اقدام كنيم.
رئيس شوراي هماهنگي بانك هاي كردستان گفت: از آنجا كه كردستان نسبت به استان هاي ديگر كشور از منابع بانكي ارزان قيمت بيشتري برخودار است از رئيس كل بانك مركزي درخواست افزايش تسهيلات در بخش خود اشتغالي و مشاغل خانگي كرديم.
يوسفي قياسي با اشاره به اينكه بخشي از بيكاري استان را مي توان از طريق تسهيلات خود اشتغالي روستايي رفع كرد، اظهار داشت: با پرداخت 100 تا 200 ميليون ريال به روستاييان مي توان زمينه ايجاد توليد و هم اشتغال را در روستاها فراهم كرد.
سيستم بانكي استان كردستان شامل 27 بانك است كه از اين تعداد 14 بانك زير مجموعه شوراي هماهنگي بانك ها هستند.
9936/9102