به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، نمایندگان مجلس در جلسه علنی بعدازظهر امروز یكشنبه مجلس جزء 1 و 2 بند «و» تبصره 12 لایحه بودجه را تصویب كردند كه براساس آن در اجرای بند (پ) ماده (10) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه، به وزارت امور اقتصادی و دارایی اجازه داده میشود با هماهنگی سازمان ثبت اسناد و املاك كشور، نسبت به مكانمحور نمودن اطلاعات اموال غیرمنقول دولتی اقدام كند و نسبت به مولدسازی داراییهای دولت تا سقف بیست هزار میلیارد ریال با استفاده از ابزارهای مالی (اعم از اجاره بلندمدت، صكوك اجاره، ترهین و توثیق) اموال غیرمنقول مازاد بر نیاز دستگاههای اجرایی به استثنای انفال و موارد مندرج در اصل هشتاد و سوم (83) قانون اساسی به صورت كلی یا جزئی (بخشی از ساختمانها، فضاها و اراضی و سایر اموال) بدون رعایت تشریفات مربوط به تصویب هیأت وزیران مندرج در ماده (115) قانون محاسبات عمومی كشور با تشخیص و موافقت وزیر امور اقتصادی و دارایی اقدام و وجوه حاصل را به ردیف درآمدی 210220 واریز كند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی همچنین به وزارت امور اقتصادی و دارایی اجازه دادند تا سقف 9 هزار و پانصد میلیارد ریال از اموال و داراییهای منقول و غیرمنقول مازاد دولت را بدون رعایت تشریفات مربوط به تصویب هیأت وزیران مندرج در ماده (115) قانون محاسبات عمومی كشور از طریق مزایده عمومی به فروش رسانده و وجوه حاصل را به ردیف درآمدی 210221 واریز كند.
**قوانین مربوط به خصوصی سازی و مشاركت خارجی برای سال آینده تمدید شد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی قوانین مربوط به خصوصی سازی و مشاركت خارجی را برای سال آینده تمدید كردند.
نمایندگان در ادامه جلسه علنی نوبت عصر امروز یكشنبه مجلس بخش درآمدی تبصره 19 لایحه بودجه سال 98 كل كشور را تصویب كردند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی مقرر كردند: دولت میتواند نسبت به ارائه تضامین حاكمیتی برای تأمین مالی خارجی، موافقت با ترهین اموال (به استثنای اموال موضوع اصل هشتاد و سوم (83) قانون اساسی) و محل اجرای طرح و همچنین ارائه تضمین خرید محصول اقدام نماید.
نمایندگان مجلس تصویب كردند: دستگاههای اجرایی مجازند با رعایت قوانین و مقررات مربوطه پنجاه درصد (50 %) از درآمدهای اختصاصی خود را تا سقف بیست هزار میلیارد ریال صرف خرید محصول، یارانه سود و یا وجوه ادارهشده طرحهای این تبصره نمایند.
نمایندگان در بندی دیگر تصویب كردند كه تعهدات دولت برای قراردادهای منعقد شده در سال 1397 در سالهای آتی نیز لازمالاجراء است، همچنین نمایندگان تصویب كردند كه درآمدهای ناشی از سرمایهگذاری بخش خصوصی و تعاونی در قرارداد مشاركتهای موضوع این تبصره از مشوقهای مالیاتی جزءهای (1) و (2) بند (ث) ماده (132) قانون مالیاتهای مستقیم موضوع ماده (31) قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقای نظام مالی كشور و اصلاحات بعدی آن از محل ردیف شماره 550000 برخوردار میباشد.
نمایندگان مجلس در بندی مقرر كردند: درآمد ناشی از اجرای احكام این تبصره پس از واریز به خزانهداری كل كشور، با نظر سازمان برنامه و بودجه كشور و برای تكمیل سایر طرحهای تملك داراییهای سرمایهای نیمهتمام از محل ردیف 210300 جدول شماره (5) این قانون به همان دستگاه اجرائی اختصاص مییابد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی همچنین دستگاههای اجرایی ذیربط را مجاز كردند: طرح (پروژه)های موضوع این تبصره را با رعایت مقررات مذكور در این تبصره و سایر قوانین مرتبط بدون اخذ مصوبه هیأت وزیران (موضوع ماده (115) قانون محاسبات عمومی كشور) به فروش برسانند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصویب كردند كه مدارس دولتی بر اساس مواد (7)، (25) و (28) قانون برنامه ششم توسعه از شمول حكم این تبصره مستثنی میباشند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بند دیگری مقرر كردند كه دولت میتواند در احداث، توسعه و بهرهبرداری از حوزههای سلامت، آموزش و تحقیقات و فرهنگ موضوع تبصره (2) بند (ج) ماده (3) قانون اجرای سیاستهای كلی اصل (44) قانون اساسی و همچنین در اجرای طرحهای بنگاهها و فعالیتهای گروه سه ماده (2) قانون اجرای سیاستهای اصل (44) با استفاده از روش مشاركت عمومی- خصوصی از ظرفیت این تبصره با رعایت قانون اجرای سیاستهای كلی اصل (44) استفاده كند.
** پیشنهاد افزایش قیمت سیگار رای نیاورد
نمایندگان در ادامه جلسه علنی امروز یكشنبه مجلس بند الحاقی 3 تبصره 6 لایحه بودجه سال 98 كل كشور را با 150 رأی موافق، 46 رأی مخالف و 2 رأی ممتنع از مجموع 222 نماینده حاضر در مجلس حذف كردند.
پیش از این، این بند با رأی نمایندگان برای بررسی بیشتر به كمیسیون تلفیق ارجاع شده بود.
علی لاریجانی رئیس مجلس بعد از حذف این بند گفت: با حذف بند الحاقی 3 تبصره 6 عملا فقط احكام برنامه در موضوع سیگار در سال آینده اجرا میشود.
وی اظهار داشت: مجلس میخواست با این بند دولت را مكلف كند كه علاوه بر احكام برنامه به ازای هر نخ سیگار مبلغ 50 ریال اضافه دریافت شود و منابع آن به درآمد عمومی نزد خزانه داری كل كشور واریز گردد.
در بند الحاقی 3 تبصره 6 لایحه آمده است: دولت مكلف است به ازای هر نخ سیگار، مبلغ پنجاه (50)ریال اضافه دریافت و منابع حاصله از آن را به درآمد عمومی نزد خزانهداری كل كشور واریز كند. منابع حاصله از محل ردیف هزینه ای مربوط بهصورت یك دوازدهم ماهانه به سازمان بهزیستی و سازمان بسیج مستضعفین به منظور كنترل و كاهش آسیبهای اجتماعی در حاشیه شهرها با اولویت پیشگیری و درمان معتادین متجاهر اختصاص مییابد.
سیام**9121**3050**1535**1058
تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۹
تهران-ایرنا-نمایندگان مجلس در مصوبهای در قالب بودجه سال 98 كل كشور مقرر كردند 950 میلیارد تومان از اموال و داراییهای منقول و غیرمنقول مازاد دولت بدون رعایت تشریفات به فروش برسد.