محمد باقر منوچهري روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: براساس برآوردهاي اوليه براي مصرف مردم سمنان به مدت 6 ماه گندم در انبارهاي استان ذخيره شده است.
وي خاطرنشان كرد: ميزان محصولات مانند شكر و برنج براي مصرف 2 سال آينده شهروندان استان سمنان ذخيره سازي شد و مردم به شايعه ها در شبكه هاي اجتماعي مبني بر كاهش توليد كالاهاي راهبردي و اساسي در كشور توجه نكنند.
مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني استان سمنان اضافه كرد: در زمان حاضر پنج انبار كارخانه آرد، 2 انبار ملكي براي ذخيره سازي گندم، يك انبار شكر و يك انبار برنج در استان وجود دارد.
منوچهري تصريح كرد: ميزان محصولات ذخيره سازي شده براي تنظيم بازار كالاهاي اساسي مردم مانند گندم، برنج و شكر در استان در حد مطلوب است و با برنامه ريزي اصولي مشكلات در تامين محصولات از اين دست در استان وجود ندارد.
مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني استان سمنان گفت: ميزان كالاهاي اساسي در انبارهاي سمنان به ميزاني است كه ديگر استانهاي كشور براي تنظيم بازار از انبارهاي ذخيره كالا در استان سمنان برداشت دارند.
به گزارش ايرنا، 38 درصد از مزرعه هاي كشاورزي استان سمنان زير كشت گندم است و ظرفيت ذخيره گندم استان سمنان در بخش دولتي 127 هزار و 500تُن و دربخش خصوصي 153 هزار تُن است.
7339/7408
تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۴
سمنان- ايرنا- مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني استان سمنان گفت: ذخيره سازي و موجودي محصولات اساسي مانند گندم در انبارها رضايت بخش و مطلوب است و برنج و شكر مورد نياز 2 سال آينده سمنان ذخيره سازي شد.