شيراز- ايرنا- مشاور عالي رئيس بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس گفت: در آثار داستاني حرف نويي در دنيا داريم اما آثار توليدشده در زمينه ادبيات دفاع مقدس به اندازه كافي نبوده است و جاي شعر معاصر در كنار ديگر انواع ادبي براي ترسيم فعاليت هاي رزمندگان خالي است.

به گزارش ايرنا، سردار سرتيپ داوود عامري سه شنبه 7اسفندماه در مراسم اختتاميه بيست و يكمين كنگره ملي شعر دفاع مقدس و دومين جشنواره شعر ترنم حماسه در شيراز افزود: جنگ چهره‌اي خشن دارد كه در كنار خسارت‌هاي فراوان اميد به آينده را دستخوش تلاطم مي‌كند اما دفاع مقدس ما از نشاط و پايداري ملت بر مي‌خيزد.
وي ادامه داد: ريشه‌هاي ادبيات پايداري به پيش از اسلام بر مي‌گردد اما آثار توليد شده شاعران در دوران معاصر از نظر كثرت قابل مقايسه با گذشته نيست.
عامري با اشاره اينكه ادبيات دفاع مقدس در همه زمينه ها حرف‌هاي تازه‌اي دارد، بيان داشت: ادبيات دفاع مقدس با ادبيات جنگ ساير كشورها تفاوت دارد چراكه عملكرد ديگر جنگ ها ايثارگرانه نبوده است.
وي رزمندگان دفاع مقدس جمهوري اسلامي ايران را اخلاق مدار دانست و عنوان كرد: رزمندگان با رعايت اخلاق اسلامي در جنگ حضور داشتند و ادبيات دفاع مقدس سرشار از خلاقيات و ابداعات نگارشي در شعر شاعران است.
عامري با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب كه فرمودند به معناي واقعي كلمه آنچه امروز در حوزه شعر انجام مي‌گيرد بايد صد برابر شود، گفت: ادبيات دفاع مقدس با توجه به هويت آرماني رزمندگان در جهان بيني پيشتاز است.
وي بيان كرد: اگر مي‌خواهيم آينده روشني داشته باشيم بايد به شناخت نقاط قوت و نقاط ضعف خود آگاه باشيم در اين صورت ملت ايران نيز در اين بخش براي تمدن اسلامي راهنمايي مي‌شود.
بيست‌ و يكمين كنگره ملي شعر دفاع مقدس پس از وقفه اي شش سال و نيمه در شيراز برگزار شد. در اين مراسم افزون بر رونمايي از 13جلد كتاب در حوزه دفاع مقدس از شاعران و نويسندگان برگزيده در اين حوزه تجليل شد.
7375 /1876