به گزارش ايرنا، هر چند زنان زيادي به لحاظ فضايل اخلاقي و انساني و نقش آفريني در جهان بشريت در طول تاريخ خوش درخشيدند اما هيچ زني به پاي حضرت زهراي مرضيه(س) نرسيده است، چرا كه ايشان با عمر كوتاه خود، آثار و بركات زيادي را براي همه زمان ها به يادگار گذاشت.
امروز شاهد هستيم كه بقاي اسلام توسط فاطمه زهرا (س) و فرزندان ايشان رقم خورده است و آيات و روايات و سوره هاي قرآني بويژه سوره كوثر گواه عظمت اين بانوي بي نظير اسلام را مي رساند.
** حضرت زهرا (س) الگويي براي زنان و مردان جهان
مسوولان و مديران هرمزگان نيز با تبريك بيستم جمادي الثاني سالروز ميلادت حضرت زهرا (س) و روز زن بيان داشت: اين بانوي بزرگوار، الگويي كامل براي زن و مرد جهان است.
اين عده بيان داشتند: زنان مسلمان بويژه ايران اسلامي نيز بايد با تبعيت از حضرت زهراي مرضيه (س) در رابطه با حجاب و عفاف و دفاع از ولايت فقيه هميشه در صحنه باشند و گوش به فرمان رهبرفرزانه انقلاب باشند.
آنها افزودند: زهراي مرضيه (س) اين بزرگ بانوي اسلام، نمونه بارز ايستادگي در برابر ظلم و دفاع از آرمان هاي حق و حقيقت است كه ضرورت دارد در راه ترويج آموزه هاي اخلاقي و تربيتي ايشان در جامعه تلاش شود.
**حضرت زهرا (س) محور وحدت امت اسلام است
معاون بازرسي شوراي سياستگذاري ائمه جمعه كشور با تبريك ولادت حضرت زهرا و روز زن در جشن ميلاد اين بانوي بزرگوار كه در بندرخمير هرمزگان برگزار شد، گفت: حضرت زهرا (س) محور وحدت امت اسلامي است.
حجت الاسلام والمسلمين سيد يدالله شيرمردي افزود: شخصيت حضرت زهرا (س) نه تنها نقطه وصل ميان امامت و نبوت است بلكه نقطه اتصال ميان جهان اسلام و بين تمام مذاهب اسلامي است.
وي بيان داشت: بارزترين خصوصيت اخلاقي حضرت زهرا (س) دفاع از ولايت و ولايت مداري است.
اين مسوول اظهارداشت: حضرت زهرا (س) بهترين انسان و الگو براي زنان و مردان است اما به علت شاخص هاي جنسيتي كه يك مادر، همسر و دختري نمونه براي پيامبراكرم (ص) بودند، مي تواند براي جنس زنان الگويي فاخر باشند.:
شيرمردي تاكيد كرد: در جامعه امروز كه نظام سرمايه داري غرب با تهاجم فرهنگي خود سعي دارد الگويي مبتذل و غير انساني براي زنان و دختران مسلمان ارائه كند، پرداخت به ابعاد گوناگون شخصيتي آن حضرت مي تواند الگوي عملي مناسبي براي جامعه شيعي باشد.
وي با تاكيد بر نقش بانوي بزرگ اسلام در شناخت چهره نفاق جامعه تصريح كرد: زندگي حضرت فاطمه زهرا (س) مملو از آموزه هاي ديني و قرآني است كه هرانساني از آن الگو برداري كند سعادت دنيا نصيب او مي شود.
اين مسوول يادآورشد: حضرت فاطمه (س) به عنوان مادري عفيف و پاكدامن در تربيت فرزندان و نسل ها بسيار موفق بودند كه روحيه و اطاعت از خداوند و بنده صالح بودن را از خود به ارمغان گذاشتند.
**حضرت فاطمه الگوي كامل يك زن مسلمان است
استاندار هرمزگان گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) چه در بعد خانوادگي و چه در بعد زندگي اجتماعي، الگوي كامل يك زن مسلمان و برترين زنان عالم است و ضرورت دارد كه در راه ترويج آموزه هاي اخلاقي و تربيتي ايشان در جامعه بكوشيم.
فريدون همتي با تبريك سالروز ولادت حضرت فاطمه (س) افزود: 20 جمادي الثاني سالروز ولادت حضرت زهرا (س) به عنوان روز مادر و آغاز هفته بزرگداشت مقام زن نامگذاري شده تا زنان همواره اين بانوي بزرگوار را به عنوان الگو و چراغ راه خود قرار دهند.
وي بيان داشت: زنان و مادران بزرگوار ايران اسلامي همواره ارادت خود به حضرت زهراي مرضيه (س) را به منصه ظهور رسانده اند كه نمونه بارز آن را در دوران دفاع مقدس شاهد بوديم.
استاندار هرمزگان اظهارداشت: زنان ما با توسل به اين بانوي بزرگوار، فرزندان خود را روانه جبهه هاي نبرد حق عليه باطل كردند و خود نيز نقش مهمي در اين دوران مقدس داشتند.
وي گفت: زن وظيفه مهم مادر بودن و تربيت فرزندان در خانواده به عنوان ركن اصلي جامعه را بر عهده دارد و مادران بزرگوار مي توانند با تمسك به سيره حضرت زهرا (س) در ساختن جامعه اي سعادتمند نقش اساسي ايفا نمايند.
**مادران، رهبران فكري و عاطفي جامعه هستند
مديركل امور بانوان و خانواده استانداري هرمزگان نيز گفت: مادران، رهبران فكري و عاطفي جامعه هستند كه سرمايه هاي ارزشمند انساني را با الگو قرار دادن حضرت فاطمه زهرا (س) در خانواده به بالندگي و شكوفايي مي رسانند.
نازنين شيباني تزرجي با تبريك سالروز ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن افزود: ميلاد درخشان حضرت فاطمه زهرا (س)، يادآور اهميت و ضرورت توجه به آموزه هاي اخلاقي و منش فردي و اجتماعي آن بانوي بزرگوار و جايگاه رفيع والاي زن و مادر در فرهنگ اسلامي است.
وي بيان داشت: انقلاب اسلامي ايران به عنوان معجزه قرن، بستر فعاليت زن را فراهم كرد تا بانوان ايراني با حضور فعال و سرزنده درعرصه هاي گوناگون سياسي، اجتماعي و فرهنگي نقش مهمي در اهداف بزرگ نظام داشته باشند.
**زنان در جامعه نقش سازنده و كليدي دارند
رييس اداره تبليغات اسلامي سيريك نيز گفت: زنان از ويژگي¬ هاي منحصر بفردي در جامعه برخوردار بوده و نقش سازنده و كليدي دارند.
حجت الاسلام جعفري افزود: بر اساس آموزه ¬هاي ديني اسلام، زن جايگاهي رفيع در نظام هستي دارد و از دامن زن مرد به معراج مي رود.
وي بيان داشت: خداوند از حضرت فاطمة زهرا(س)، حضرت مريم، آسيه و مادر حضرت موسي (س) به بزرگي ياد كرده است چرا كه از جايگاه والايي برخوردار بودند.
اين مسوول ادامه داد: در قرآن كريم ويژگي هاي منحصر به فردي براي زنان ذكر شده است كه زن و تكثير نسل آدميان، زن و ايجاد آرامش خانه و خانواده و زن و مقام والاي مادري از مهم ترين اين ويژگي هاست.
وي گفت: در نظام فكري دين اسلام، زن جايگاهي بلند مرتبه و مسووليت هاي بزرگي برعهده دارد، كه اگر در جايگاه اصلي خود كه همگام با ساختمان وجودي اوست، قرار گيرد، بسياري از مشكلات خانواده و اجتماع حل مي شود.
رييس اداره تبليغات اسلامي سيريك اظهارداشت: اما اگر زنان از اين جايگاه جدا شوند در قربانگاه شهوت پرستان مرفه و در پوششي زيبا بنام آزادي، قرباني مي ¬شوند.
وي در مقايسه مقام زن در قبل و بعد از ظهور اسلام گفت: در شبه جزيره ي عرب، زن مايه ي ننگ خانواده بوده و حق دفاع از خود را نداشت اما با ظهور دين مقدس اسلام و تولد حضرت زهرا (س) زن جايگاه رفيعي پيدا كرده است .
**حضرت زهرا (س) الگوي عالم بشريت است
مسوول قرآني تبليغات اسلامي بندرلنگه نيز حضرت فاطمه زهرا (س) را بهترين الگوي علمي و اخلاقي در جامعه ياد كرد.
حجت الاسلام علي خليفاوي در مراسم جشني كه به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه (س) در اين شهرستان برگزار شد، افزود: حضرت فاطمه (س) حجت خدا و واسطه فيض آفرينش همه فضائل انساني است و به فرموده پيامبر اكرم (ص) خداوند غضب و رضايت خود را در غضب و رضايت حضرت زهرا (س) قرار داده است.
وي بيان داشت: اين امر نشان از مقام و جايگاه ويژه حضرت زهرا (س) نزد خداوند است، زيرا نهايت تلاش ساير انسان ها اين بوده كه خداوند را خشمگين نكنند.
اين مسوول قراني در بندرلنگه ادامه داد: حضرت فاطمه زهرا (س) حمايت از ولايت و امامت را به همه ياد دادند زيرا امامت از اصول اعتقادي شيعه است، بنابراين بزرگداشت ايام فاطميه يك مساله اعتقادي است.
خليفاوي عنوان كرد: ما در كشور اسلامي زندگي مي كنيم كه بايد در راستاي معرفي كردن حضرت فاطمه زهرا (س) به جهانيان گام هاي بلندي برداريم تا ايشان به عنوان يك اسوه به همه ملت هاي دنيا معرفي شوند.
وي گفت: شناخت زندگي حضرت فاطمه (س) و عمل به آن، جامعه را از بسياري ناهنجاري هاي فرهنگي و اجتماعي به دور نگه داشته و بهترين خط مشي در زندگي زنان است.
وي تصريح كرد: اين بانوي پاكدامن زندگي ساده اي داشت كه بايد الگوي جامعه اسلامي باشد.
**زنان و دختران امروز بايد از حضرت زهرا (س) درس بگيرند
رييس اداره تبليغات اسلامي ميناب گفت: زنان و دختران جوامع امروزي بايد از شخصيت والاي حضرت فاطمه زهرا (س) درس بگيرند و با حفظ حجاب و عفاف در جامعه حضور پيدا كنند.
حجت الاسلام محمد بني خزاعي با بيان اين كه در قرآن كريم سوره كوثر در شان حضرت زهرا (س) نازل شده است، افزود: اين نشان مي دهد كه حضرت فاطمه (س) داراي شخصيت و جايگاه والايي است.
وي بيان داشت: حجاب و عفاف حضرت فاطمه (س) نه تنها از موقعيت اجتماعي و حضور ايشان در عرصه هاي سياسي نكاسته، بلكه ايشان با جديت تمام به رسالت خويش ادامه داد و از دايره قوانين اسلامي خارج نشد.
بني خزاعي گفت: همان گونه كه رهبر معظم انقلاب فرمودند زنان مسلمان بايد در حجاب و عفاف و پوشش خود، حضرت فاطمه زهرا (س) را الگو و سرمشق قرار داده و آداب همسرداري و تربيت فرزند را از ايشان بياموزند.
** حضرت فاطمه (س) الگويي براي تمامي انسان ها است
رييس اداره تبليغات اسلامي بشاگرد نيز گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) الگوي كاملي است كه نه تنها زنان بلكه مردان نيز بايد به ايشان اقتدا كنند.
حجت الاسلام پروين افزود: اين بانوي بزرگوار در طول زندگي كوتاه خود از شان، منزلت و فضيلتي والا برخوردار بود و در مسير دفاع از ولايت حركت كرد.
وي با اشاره به جايگاه والايي زن نزد خداوند گفت: اگر امروز جهان مادي براي رسيدن به جهان معنوي خلق شده، محور خلقت آن زن است.
رييس اداره تبليغات اسلامي بشاگرد اظهارداشت: سيره حضرت فاطمه (س) از يك سو به جهت انتساب ايشان به عنوان دختر خاتم پيامبران (ص)، همسر امامت و مادر ولايت و از سوي ديگر ويژگي هاي شخصيتي كه در وجود ايشان ديده مي شود، ايشان را به عنوان يك الگو مطرح كرده است.
اين مسوول ادامه داد: براي پياده كردن الگوي رفتاري حضرت فاطمه (س) در عصر كنوني و تربيت نسل جوان بايد كار فرهنگي صورت گيرد.
7195/6048
تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۰
بندرعباس- ايرنا- حضرت فاطمه زهرا (س) كامل ترين و برترين الگو و اسوه براي زنان مسلمان جهان است كه امروز نياز است همه امت اسلامي بويژه زنان ما بيش از پيش در همه امور از زهد، تقوا و عبادت گرفته تا همسرداري، ولايت پذيري و ايثارگري از اين بانوي بزرگوار درس بگيرند.