الهه غيناقي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: بيش از 60 هزار زن سرپرست خانوار استان زير پوشش نهادهاي حمايتي قرار دارند كه توانمندسازي همراه با آموزش و استقلال مالي براي اداره كردن زندگي آنان در دستور كار قرار دارد.
وي بيان كرد: با همراهي دانشگاه جامع علمي كاربردي از سال آينده كارگاه رايگان مرتبط با توسعه اشتغال خرد و خانگي براي زنان سرپرست خانوار در استان برگزار مي شود كه اميدواريم نتيجه اين دوره هاي آموزشي، آماده شدن آنان براي حرفه آموزي و ورود به بازار كسب و كار باشد.
سرپرست اداره كل امور بانوان و خانواده استانداري گلستان گفت: از ميان بردن موانع راه اندازي كارگاه هاي خانگي، استفاده از علم و فن آوري هاي نوين، بازاريابي الكترونيكي و توليد محصولات با حفظ اصالت و توجه به سليقه بازار از راهكارهاي رونق بخشيدن بيشتر به اين گونه مشاغل است.
غيناقي بيان كرد: تكيه بر بنگاه هاي كوچك و تقويت انگيزه هاي اجتماعي براي ايجاد شغل و مشاركت همه جانبه در تمامي عرصه هاي اقتصاد، مورد توجه و تاكيد دولت است كه نتيجه آن بهبود وضعيت معيشت خانوارها خواهد بود.
وي بيان كرد: بهره مندي از ظرفيت هاي طبيعي گلستان در حوزه گياهان دارويي، جنگل و مرتع و بخش هاي وابسته به كشاورزي يكي ديگر از روش هاي كم شدن تعداد بيكاران و رونق مشاغل خانگي است.
سرپرست اداره كل امور بانوان و خانواده استانداري گلستان همچنين بر ضرورت توجه بيشتر به زنان در معرض خطر و ساكن در حاشيه شهرهاي استان اشاره كرد و گفت: اجراي طرح تاب آوري زنان و توانمندسازي گروه هاي در معرض خطر براي كنترل رفتارهاي پرخطر در حوزه خانواده و كودكان، از جمله اقدمات انجام شده براي كنترل و كاهش آسيب ها در استان است.
غيناقي ادامه داد: امسال برگزاري 20 كارگاه آموزشي در مناطق مستعد بروز آسيب هاي اجتماعي گلستان در نظر گرفته شده و با حضور كارشناسان متخصص و با تجربه در حال انجام است.
وي گفت: ارتقاي آگاهي و سلامت رواني، جسماني و اجتماعي زنان و خانواده ها ،افزايش تاب آوري اجتماعي خانواده ها در مقابل آسيب هاي اجتماعي، توسعه مشاركت در امور شهري، ارتقاي فرهنگ شهرنشيني و كاهش آسيب هاي اجتماعي از جمله اهداف اجراي اين طرح است.
سرپرست اداره كل امور بانوان و خانواده استانداري گلستان بيان كرد: اجراي كامل طرح تاب آوري زنان موجب افزايش قدرت تحمل و سازگاري بانوان در برخورد با مشكلات و حفظ سلامت رواني و ارتقا آن مي شود.
غيناقي در ادامه به تلاش براي راه اندازي پايگاه داده زنان شاغل در ادارات استان اشاره كرد و گفت: شناسايي نيروهاي توانمند و استفاده از آن ها در پست هاي مديريتي سطح بالا، يكي از اهداف ايجاد اين بانك اطلاعاتي است.
سرپرست اداره كل امور بانوان و خانواده استانداري گلستان همچنين به تشكيل اتاق فكر زنان و خانواده با هدف شناسايي عوامل بروز انواع مشكلات، يافتن راه حل و حمايت از آسيب ديدگان به خصوص دختران و زنان سرپرست خانوار در استان اشاره كرد و گفت: اين اتاق فكر در شش محور آسيب هاي اجتماعي؛ كارآفريني، اشتغال و تسهيلات؛ سلامت، ورزش و تندرستي؛ فرهنگ؛ كودك و اقتصاد مقاومتي راه اندازي شد.
غيناقي اظهار اميدواري كرد حاصل راه اندازي اين اتاق فكر علاوه بر شناسايي دقيق ريشه نارسايي هاي اجتماعي، پيدا كردن روش برطرف كردن و توانمند ساختن گروه هاي هدف باشد.
وي همچنين به برنامه هاي هفته زن در استان اشاره كرد و افزود: حضور در منزل شهيدان و ديدار با يك هزار و 440 مادر شهيد، ديدار با سالمندان، كارآفرينان و ائمه جمعه، برگزاري كارگاه آموزشي، همايش و نشست تخصصي، تقدير از 400 زن نمونه، برپايي 10 نمايشگاه، اجراي 341 مسابقه ورزشي و افتتاح چندين طرح عمراني و خدماتي، از جمله برنامه هاي اين هفته در گلستان است.
3014/3091
تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۹
گرگان - ايرنا - سرپرست اداره كل امور بانوان و خانواده استانداري گلستان گفت: زنان سرپرست خانوار اين استان با فرا گرفتن مهارت و توانايي هاي جديد، آماده ورود به بازار كار مي شوند.