بندرعباس- ايرنا- مدير زراعت سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان از افزايش 30 درصدي توليد محصولات كشاورزي خارج از فصل در استان در سالجاري خبر داد.

به گزارش ايرنا، سيدرضا اميري زاده شامگاه سه شنبه در نشست بررسي توليد محصولات كشاورزي خارج از فصل هرمزگان، اظهار داشت: از جمله دلايل اين افزايش استفاده از بذر مناسب، بهره برداري از نشاء سالم و رعايت اصول فني است.
وي با بيان اينكه هرمزگان حائز رتبه نخست توليد محصولات خارج از فصل در كشور است، افزود: امسال بيش از 70 هزار هكتار از زمين هاي استان به زير كشت محصولات زراعي است كه بيش از 80 درصد آن محصولات خارج از فصل هستند.
اميري زاده خاطرنشان كرد: 29 محصول كشاورزي خارج از فصل در هرمزگان توليد مي شود كه بادمجان، گوجه فرنگي، خيار، كلم، فلفل و لوبيا سبز از مهم‌ترين آنها است.
اين مقام مسوول تصريح كرد: محصولات برداشت شده علاوه بر تأمين نياز استان به تهران، اصفهان، مشهد، فارس، قم، خراسان و آذربايجان شرقي و غربي ارسال و به كشور‌هاي حاشيه خليج فارس نيز صادر مي‌شود.
وي بيان داشت: عرضه محصولات خارج از فصل هرمزگان در تنظيم بازار اين محصولات و جلوگيري از افزايش قيمت آن ها در سطح كشور تاثير بسزايي دارد.
در اطلاعات منتشره روابط عمومي سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان آمده است: كشت گياهان زراعي خارج از فصل در هرمزگان در ماه هاي مهر و آبان انجام و برداشت آنها نيز از اواسط آذرماه آغاز و تا ارديبهشت ماه سال آينده ادامه مي يابد.
براساس آمارهاي اعلام شده ، سالانه يك ميليون و 600 هزار تن محصول خارج از فصل در اين استان توليد مي شود.
شهرستان ‌هاي بندرعباس، ميناب و رودان از مناطق مهم كشت محصولات خارج از فصل در هرمزگان است.
وسعت زمين هاي كشاورزي هرمزگان 160هزار هكتار با توليد سالانه 2 ميليون و 300 هزار تن محصول باغي و زراعي اعلام شده است.
7198/6048