خمين - ايرنا - مديركل بيمه سلامت استان مركزي گفت: 43 و 54 صدم درصد جمعيت استان مركزي معادل 615 هزار و 604 نفر از خدمات بيمه سلامت بهره مند هستند.

به گزارش ايرنا، «محمدرضا جيريايي» روز چهارشنبه در حاشيه نشست با فرماندار خمين در گفت و گو با ايرنا افزود: 360 هزار و 145نفر اين افراد تحت پوشش صندوق بيمه عشاير و روستاييان، 92 هزار و 130نفر تحت پوشش صندوق بيمه كاركنان دولت، 34 هزار و 559 نفر تحت پوشش صندوق بيمه ساير اقشار (جانبازان و خانواده شهدا) و 121 هزار و 765 نفرتحت پوشش صندوق بيمه همگاني سازمان بيمه سلامت قرار دارند.
وي ادامه داد: پنج هزار و 35 نفر از بيمه شدگان اداره كل بيمه سلامت استان مركزي تحت پوشش صندوق بيمه ايرانيان هستند كه اين افراد ماهيانه با پرداخت 220 هزار ريال مي توانند از تمامي خدمات درماني و بهداشتي موسسه هاي بخش دولتي و خصوصي استان بهره مند شوند.
مديركل بيمه سلامت استان مركزي اظهار داشت: 85 درصد از بيمه شدگان سلامت كه تحت پوشش بيمه پايه قرار دارند خدمات مورد نياز را رايگان دريافت مي كنند.
دكتر جيريايي گفت: يكهزار و970 نفر از اتباع بيگاه در اين استان از خدمات بيمه سلامت استفاده مي كنند.
وي با اشاره به ارايه خدمات توسط 735 موسسه طرف قرار داد در استان به بيمه شدگان سلامت افزود: اين موسسات 280 هزار سند در پايان هرماه به اداره كل ارسال و 150 ميليارد ريال براي اين اسناد پرداخت مي شود.
مديركل بيمه سلامت استان مركزي ادامه داد: مطالبات پارسال موسسات طرف قراداد به طور كامل پرداخت و بدهي امسال به موسسات خصوصي تا شهريور و بخش دولتي تا دي ماه تسويه شده است.
دكتر جيريايي افزود: بيش از56 درصد ازجمعيت خمين معادل 60 هزارو 176 نفر تحت پوشش بيمه سلامت هستند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اجراي طرح نسخه الكترونيكي به شكل پايلوت از فروردين در خمين گفت: اين شهرستان به دليل داشتن امكانات پزشكي نظير سونوگرافي، و آزمايشگاه به عنوان نمونه اجراي طرح در استان انتخاب شده است.
مديركل بيمه سلامت استان مركزي تاكيد كرد: اجراي اين طرح با هدف دفاع از حقوق بيمه شدگان در زمان مراجعه به پزشك است و سبب صرفه جويي در هزينه و ارائه خدمات به مراجعه كنندگان مي شود.
فرماندار خمين نيز در نشست با مديركل بيمه سلامت استان مركزي گفت: رضايتمندي مردم و تسهيل در امور از مهمترين سياست هاي كلان كشور است و اجراي اين طرح نيز مي تواند در صيانت از حقوق بيماران تاثيرگذار باشد.
«احمد طهراني» افزود: برنامه تحول نظام سلامت از مهمترين دستاوردهاي دولت تدبير و اميد است و طرح نسخه الكترونيكي نيز در راستاي تحول نظام سلامت اجرا مي شود.
وي با تاكيد بر اينكه اجراي اين طرح نبايد براي مردم دردسر ايجاد كند ادامه داد: آموزش پزشكان، شناسايي نقاط قوت و ضعف و مديريت درست مي تواند مشكلات اوليه نسخه الكترونيكي را حل كند.
فرماندارخمين اظهار داشت: با توجه به افزايش مراجعه كنندگان به پزشك در زمان تعطيلات نوروز در اين شهرستان اجراي طرح از ارديبهشت سال آينده آغاز شود.
بيش از 97 درصد از موسسه هاي درماني، بيمارستاني، آزمايشگاهي و داروخانه استان طرف قرارداد با بيمه سلامت هستند.
9930/7277/6013/