خرم آباد - ايرنا - مدير كل دفتر توسعه كارآفريني و بهره وري نيروي كار وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي گفت: باشگاه كارآفرينان نوجوان بدنبال رشد و تربيت نيروهاي نوآور، خلاق و پرسشگر و با روابط اجتماعي بالا به منظور خلق ايده هاي نو در عرصه كارآفريني است.

به گزارش ايرنا، رحيم سرهنگي روز چهارشنبه درآيين افتتاح باشگاه كارآفرينان نوجوان اظهارداشت: مهمترين ويژگي يك كارآفرين، آزمايش گري و يادگيري مداوم است و كسي كه وارد باشگاه كارآفرينان مي شود توانمندي هايي بدست مي آورد كه در مسير كارآفريني مي تواند براي او كمك كننده باشد.
وي افزود: باشگاه كاآفرينان نوجوان كه در چندين شهر كشور راه اندازي شده است تلاش مي كند تا در يك دوره آموزشي يك و نيم ساله به دانش آموزان و نوجوانان كارگروهي و هم انديشي را بياموزد.
مديركل دفتر توسعه كارآفريني و بهره وري نيروي مار وزارت تعاون ، كار و رفاه اجتماعي بيان كرد: جهان آينده، دنياي افرادي مجهز به توانايي هاي نرم و دنياي افراد خلاقي است كه دغدغه آنها فردي نيست بلكه براي ايجاد كار و كارآفريني خلق ايده مي پردازند.
سرهنگي گفت: دانش آموزاني كه در باشگاه كارافرينان آموزش مي بينند با طي كردن دوره هاي آموزشي خاصي در دانشگاه و محيط هاي ديگر كاري و آموزشي افرادي موفق هستند.
علي آشتاب مدير كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي لرستان گفت: باشگاه كارآفرينان نوجوان راهكاري به منظور تقويت فرهنگ كار و كارآفريني است كه در آن 80 نفر شامل 40 نوجوان پسر و 40 نوجوان دختر در مقاطع سني 12 تا 15 سال و 16 تا 18 سال به مدت يك و نيم سال تحت آموزش هاي مرتبط با كارآفريني قرار مي گيرند.
وي گفت: افراد شركت كننده دراين باشگاه طي مدت آموزشي با مهارت هاي مختلف آشنا مي شوند و در واقع فكر و ذهن آنها به سمت كارآفريني و خلاقيت گرايش پيدا مي كند.
مدير كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي گفت: اگر نيروي خلاق و نوآور تربيت شود مي توان به داشتن آينده اي درخشان اميدوار بود .
آشتاب يادآور شد: يكي از ضعف هاي نيروي ها در سن كار در استان لرستان ضعف مهارتي در فارغ التحصيلان دانشگاهي است كه بايد راهكارهايي در پيش گرفت تا اين ضعف مهارتي و فاصله بين دانشگاه و صنعت كم شود.
1920/6060