به گزارش ایرنا از تارنمای ایدرو، «محمدرضا عبداللهی» چهارشنبه در حاشیه مجمع عمومی این سازمان، اضافه كرد: امروز گسترش فناوریهای نو و صنایع نوین در قالب انقلاب چهارم صنعتی محورهای اصلی توسعه صنعتی جهانی محسوب میشود و در همین پیوند، ایدرو نیز رویكردهای جدید متناسب با تغییرات فضای كسب و كار جهانی از جمله هوشمندسازی و توانمندسازی صنایع برای ورود به موج انقلاب صنعتی چهارم و تجاریسازی نتایج پژوهشهای حوزه فناوری نوین (hightech) را برگزیده است.
عبداللهی گفت: در الگوی استاندارد و جهانی، سازمانهای توسعهای درزمینههایی كه بخش خصوصی به دلیل مشكلات مالی، ریسك بالا یابازدهی دیرهنگام فعالیت نمیكند وارد شده و بسترسازی و توانمندسازی بنگاهها را بر عهده میگیرند.
** رویكرد جدید ایدرو، حمایت از نخبگان و تجاری سازی تحقیقات است
معاون برنامهریزی و توسعه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران حمایت از نخبگان با تجاری سازی نتایج تحقیقات و هوشمندسازی صنایع كشور را به عنوان رویكردهای جدید ایدرو اعلام كرد.
وی ادامه داد: با توجه به اینكه تجاریسازی نتایج تحقیقات نوآورانه نیازمند سرمایهگذاری و پذیرش ریسك است، ایدرو به عنوان سازمان توسعهای آمادگی دارد با حمایت از نخبگان و شركتهای دانش بنیان در زمینه تجاریسازی دستاورد پژوهش های فناوریهای نوین كشور سرمایهگذاری كند.
به گفته وی، حمایت از نیرویهای انسانی نخبه خارج از كشور برای عملیاتی و تجاری كردن دستاوردهای پژوهشی آنان نیز با جدیت دنبال می شود.
به گزارش ایرنا، معاون برنامهریزی و توسعه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) دوم آبان ماه اعلام كرد: این سازمان امسال 24 طرح بزرگ صنعتی را با سرمایه گذاری نزدیك به 115 هزار میلیارد ریال اجرا می كند كه برای 17 هزار نفر اشتغالزایی دارد.
توجه به توانمندی های داخلی یكی از بندهای اقتصاد مقاومتی است.
بندهای سیاست های اقتصاد مقاومتی در سال 1392 ابلاغ شد.
سال 1395 از سوی رهبر معظم انقلاب «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» نام گرفت. سال 1396 نیز «اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال» بود و بالاخره رهبر معظم انقلاب اسلامی شعار سال 1397 را «حمایت از كالای ایرانی» اعلام كردند.
اقتصام*3065*1961*
تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۷
تهران- ایرنا- معاون برنامهریزی و توسعه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) اعلام كرد: این سازمان اكنون 10 طرح و پیمان در حوزه های صنایع نوین و فناوری اطلاعات به ارزش 2 هزار و 700 میلیارد ریال و سرمایه گذاری ارزی 400 میلیون دلار در دست مشاركت و اجرا دارد.