به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، سخنگوی تشكیلات خودگردان فلسطین اعلام كرد كه ابومازن رییس این تشكیلات آماده است تا با دعوت مسكو با هر مسئولی در رژیم صهیونیستی و با حضور روسیه نشست سه جانبه داشته باشد.
«نبیل ابو ردینه» یادآورشد كه عباس پیش از این با پیشنهاد «ولادیمیر پوتین» رییس جمهوری روسیه برای گفت و گو با نخست وزیر رژیم صهیونیستی موافقت كرده اما این بنیامین نتانیاهو است كه همواره از این موضوع فرار می كند.
این سخنان در واكنش به صحبت های روز سه شنبه نتانیاهو مطرح شد كه رسیدن به سازش میان طرف های اسرائیلی و فلسطینی را در گرو آمادگی مقام های فلسطینی دانسته بود.
مذاكرات سازش میان تشكیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی آوریل 2014 به علت مخالفت رژیم صهیونیستی با توقف شهرك سازی و راه حل تشكیل دو كشور و مخالفت با آزادی اسیران فلسطینی متوقف شد.
مواضع ابومازن كه دست كم در حرف به كمتر از تشكیل كشور مستقل فلسطینی به پایتختی قدس قانع نیست چگونه با مواضع صهیونیست های افراطی مانند نتانیاهو كه اعتقادی به این موضوع ندارند و قدس را پایتخت ابدی رژیم صهیونیستی می دانند، قابل جمع می باشد؟ اصولا او با دامن زدن به اختلاف در بیت فلسطینی و پشت كردن به نیروهای مقاومت و نادیده گرفتن آنها و سخت گیری و تحریم نوار غزه به عنوان اهرم فشار مقاومت علیه صهیونیست ها، با كدام برگ برنده می خواهد مقابل نماینده رژیم زورگو و جنایتكار مورد حمایت تمام عیار آمریكا بنشیند و به نفع فلسطینی ها امتیاز بگیرد؟
اشتیاق رئیس تشكیلات خودگردان برای مذاكره و سازش با صهیونیست ها و سرسختی در برابر نیروهای مقاومت و خودداری از گفت و گو با آنها، انتقادهایی را در میان فلسطینی ها بر انگیخته است.
سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) روز گذشته گفت: اعلام موافقت تشكیلات خودگردان فلسطین برای دیدار عباس رئیس این تشكیلات با نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، ادامه خیال پردازی تشكیلات خودگردان درباره نتیجه بخش بودن این دیدارها برای ملت فلسطین است.
حازم قاسم در بیانیه ای اظهار داشت: واضح است كه تشكیلات خودگردان با وجود تمامی سیاست های خصمانه رژیم اشغالگر صهیونیستی، همچنان این رژیم را شریك خود می داند.
وی از این موضوع ابراز تاسف كرد كه رئیس تشكیلات خودگردان برای دیدار با نتانیاهو اعلام آمادگی كرده اما از دیدار با رهبران ملی فلسطین خودداری می كند.
قاسم تصریح كرد: «اگر تشكیلات خودگردان و رهبران جنبش فتح علاقه مند به رویارویی با تجاوزهای رژیم صهیونیستی بودند، باید هر چه سریعتر زمینه تحقق وحدت ملی و اجرای توافق های آشتی ملی را فراهم می كردند و به مجازات ها علیه نوار غزه و یكجانبه گرایی در تصمیمات فلسطینی پایان می دادند.»
تمایل عباس برای دیدار با نتانیاهو در حالی است كه جرد كوشنر داماد دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریكا، طراح معامله قرن این روزها با سفر به خاورمیانه در حال یارگیری برای پیشبرد این طرح به نفع صهیونیست ها و پایمال كردن حقوق فلسطینی هاست.
وی 2 روز پیش در سفر به عربستان با بن سلمان ولیعهد این كشور كه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را در دستور كار خود قرار داده است، دیدار و گفت و گو كرد.
این اولین دیدار بن سلمان و كوشنر پس از درگیر شدن ولیعهد عربستان در جنجال مربوط به قتل جمال خاشقچی روزنامه نگار معترض سعودی در كنسولگری این كشور در استانبول است كه وی آمر آن بوده است.
كوشنر به همراه هیاتی این هفته به چند كشور منطقه غرب آسیا سفر كرد تا حمایت آنها را از طرح صلح میان اسرائیل و فلسطین موسوم به معامله قرن جلب كند.
جیسون گرینبلت فرستاده ویژه آمریكا به خاورمیانه و برایان هوك مسئول گروه اقدام علیه ایران در وزارت خارجه در این سفر و در دیدار با بن سلمان همراه كوشنر بودند.
كوشنر و همراهانش در روزهای گذشته با مقام های امارات متحده عربی، بحرین، عمان و تركیه دیدار و گفت وگو كرده اند.
طرح ضد فلسطینی معامله قرن شامل انضمام كامل قدس به رژیم صهیونیستی، انضمام شهرك های موجود در كرانه باختری به این رژیم، نابودی كامل حق بازگشت آوارگان فلسطینی و تعیین منطقه 'ابودیس' به عنوان پایتخت كشور فلسطین است.
این طرح با واكنش های شدیدی از سوی مسلمانان و فلسطینیان روبه رو شده و تنش ها و درگیری ها با نظامیان اسرائیلی را در فلسطین از جمله نوار غزه افزایش داده است.
بسیاری از تحلیلگران منطقه غرب آسیا نیز معتقدند، معامله قرن مانند دیگر توافق های صلح در ارتباط با فلسطین اشغالی قبل از تولد مرده است چرا كه حق و حقوق مردم مظلوم فلسطین در آن رعایت نشده و آنان با وجود گذشت 70 سال از اشغال بر بازپس گیری حق خود تاكید دارند.
رئیس تشكیلات خودگردان فلسطین پیشتر تصمیم ترامپ برای انتقال سفارتخانه آمریكا از تل آویو به قدس را همانند سیلی بر صورت فلسطینی ها بر شمرد.
وی گفته بود: در این شرایطی كه آمریكا ایجاد كرده است اعلام می كنیم كه از این لحظه از هرگونه همكاری با طرف آمریكایی به عنوان میانجی حل و فصل مناقشه خاورمیانه صرف نظر می كنیم زیرا مخالف اقدام های آنها هستیم؛ امیدواریم ساز و كاری ایجاد شود كه واشنگتن فقط یكی از میانجی ها باشد.
ابومازن در مواردی پا را از این هم فراتر گذاشت و اعلام كرد كه اصلا آمریكا را به عنوان میانجی نخواهد پذیرفت.
وی سال گذشته در كنفرانسی مطبوعاتی به همراه امانوئل مكرون رئیس جمهوری فرانسه در پاریس گفت: ما میانجی گری آمریكا را به خاطر جانبداری از رژیم صهیونیستی و نقض قوانین بین المللی به هیچ وجه قبول نمی كنیم و این كشور خود را از وساطت در روند سازش دور كرد.
اما مذاكرات سازش با میانجی گری یا بدون میانجی گری آمریكا تفاوتی در اصل ماجرا ندارد زیرا به هر حال یك طرف قضیه رژیمی است كه از پشتیبانی بی چون و چرای آمریكا برخورداراست و عباس با وضعیت و جایگاه فعلی دشوار بتواند امتیازی به نفع آرمان فلسطین از طرف مقابل بگیرد.
شبد**1480**
تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۶:۴۸
تهران - ایرنا- اعلام آمادگی رئیس تشكیلات خودگردان فلسطین برای دیدار با نخست وزیر رژیم صهیونیستی و از سرگیری مذاكرات سازش به رغم اظهارات اخیرش مبنی بر رد طرح آمریكایی-صهیونیستی «معامله قرن»، موضع ژله ای محمود عباس در قبال آرمان فلسطین و قصد وی برای رسیدن به توافق با صهیونیست ها به هر قیمتی ولو به ضرر ملت فلسطین را بیش از پیش آشكار ساخت.