سنندج - ايرنا - رئيس اداره امور شعب بانك ملي كردستان با اشاره به ساخت هفت مدرسه در مناطق محروم و روستايي اين استان گفت: حدود 10 درصد مدارس احداث شده توسط بانك ملي ايران در كردستان قرار دارند.

علي اشرف يوسفي غياثي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا به اقدامات عام المنفعه اين بانك اشاره كرد و اظهار داشت: طبق قانون، بانك ها مجاز هستند از محل 2 درصد هزينه جوايز قرض الحسنه اقدام به انجام كارهاي عام المنفعه كنند.
وي اضافه كرد: با توجه به اينكه تعداد زيادي از مدارس استان بويژه در مناطق روستايي فرسوده است يكي از كارهاي عام المنفعه ضروري در اين استان مدرسه سازي است.
رئيس اداره امور شعب بانك ملي كردستان با بيان اينكه مدرسه سازي توسط بانك ملي در اين استان از سال 91 با ساخت مدرسه معلم سنندج آغاز شد، افزود: بيشتر مدارس در روستاها و به صورت سه كلاسه ساخته مي شوند.
يوسفي غياثي يادآور شد: از سال 94 تاكنون در روستاهاي جنيان، حسن سالاران و ماز و جدار از توابع شهرستان سقز، روستاي سلسي از توابع شهرستان مريوان، روستاي كوخ شيخ الاسلام از توابع شهرستان بانه و وروستاي زيويه سريش آباد به همت بانك ملي مدارس ساخته و تحويل آموزش و پرورش شده است.
وي با اشاره به اينكه حدود 10 درصد مدارس ساخته شده توسط بانك ملي ايران مربوط به استان كردستان است، گفت: امسال هشتمين مدرسه به همت بانك ملي در روستاي رشيد آباد شهرستان ديواندره در دهه فجر كلنگ زني شد و مجوز ساخت نهمين مدرسه را نيز گرفته ايم كه سال آينده عمليات ساخت آن را شروع خواهيم كرد.
رئيس شوراي هماهنگي بانك هاي كردستان در بخشي ديگري تاكيد كرد: همه افرادي كه مسئوليتي را در سيستم اداري و بانكي كشور پذيرفته اند وظيفه دارند با تمام توان خود كار كرده و به مردم خدمت كنند.
يوسفي غياثي اظهار داشت: رسالت رسانه ها هم تزريق روحيه اميد در جامعه و حمايت از مسئولان با اطلاع رساني اقدامات و عملكرد دستگاه ها به مردم است.
وي افزود: در اينكه جامعه ما با مشكلات و تنگناهايي مواجه است شكي وجود ندارد ولي قطعا زمان دوري و تفرقه و جدايي هم نيست و بايد همه با هم زير پرچم مقدس جمهوري اسلامي در راستاي اعتلا و پيشرفت كشور تلاش كنيم.
يوسفي غياثي اضافه كرد: در هشت سال جنگ تحميلي با مسايل و مشكلات زيادي مواجه شديم ولي با همدلي و دلسوزي و انسجام آن دوران تلخ را پست سر گذاشتيم.
رئيس شوراي هماهنگي بانك هاي كردستان يادآور شد: كردستان رتبه چهاردهم، پانزدهم اعطاي تسهيلات را در سطح كشور دارد و تاكنون 80 درصد از منابع بانكي آن هزينه شده است.
وي گفت: تمام بانك ها تنها مجاز به خرج كردن 85 درصد منابع خود هستند براين اساس بانك هاي استان كردستان امسال عملكرد مطلوبي در راستاي اعطاي تسهيلات داشته اند.
رئيس شوراي هماهنگي بانك هاي كردستان افزود: كمك به حفظ واحدهاي توليدي و اتمام طرح هاي نيمه تمام با پيشرفت فيزيكي 60 درصد به بالا در اولويت بانك ها در استان قرار دارد.
سيستم بانكي استان كردستان شامل 27 بانك است كه از اين تعداد 14 مورد آن زير مجموعه شوراي هماهنگي بانك هاي استان است.
9936/9102