اروميه - ايرنا - رييس هيات اسكواش آذربايجان غربي گفت: طرح استعداديابي اين رشته براي دانش آموزان دختر در خانه تخصصي اروميه برگزار شد.

اكرم مهدي زاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين طرح با حضور 70 دختر دانش آموز در خانه اسكواش اروميه برگزار شد.
وي بيان كرد: شركت كنندگان طي يك دوره آموزشي سه ساعته با قوانين اوليه اين رشته از جمله كورت (زمين اسكواش)، نحوه گرفتن راكت و توپ و ضربه زدن به آن آشنا شدند.
وي ادامه داد: اجراي طرح استعداديابي و آموزش رايگان اسكواش در بين دانش آموزان از برنامه هاي مهم اين هيات است تا براساس آن نيروهاي مستعد اين رشته شناسايي و تحت آموزش دوره هاي مقدماتي و پيشرفته قرار گيرند.
رييس هيات اسكواش آذربايجان غربي گفت: فرآيند استعداديابي اسكواش با همكاري آموزش و پرورش ادامه دارد و با برنامه ريزي انجام شده قصد داريم تمامي دانش آموزان در خانه اسكواش حضور پيدا كرده و با اين رشته ورزشي مفرح آشنا شوند.
مهدي زاده افزود: امسال آيتين نجد مكاري، زهرا علي اكبري و سوين پورايراندوست به اردوي تيم ملي دعوت شده اند.
وي بيان كرد: شهريورماه امسال نيز مسابقات قهرماني دانش ‌آموزان پسر كشور در رده سني زير ۱۳ و ۱۵ سال طي روزهاي ۱۵ تا ۱۷ شهريور ماه جاري در خانه اسكواش اروميه برگزار شد.
به گزارش ايرنا هيات اسكواش آذربايجان غربي فعاليت خود را از سال ۱۳۸۹ آغاز كرده است و به عنوان يك هيات نوپا در طول مدت هشت سال توانسته در ارزيابي فدراسيون جزو پنج هيات برتر ايران قرار گيرد.
هم اكنون در شهرستان هاي مياندوآب، اروميه، اشنويه و پيرانشهر سالن اسكواش وجود دارد ولي هيات شهرستان هاي نقده، خوي، سلماس و مهاباد فاقد خانه اسكواش است.
اسكواش ورزشي راكتي است كه به صورت تك ‌نفره (2 بازيكن) و 2 نفره (چهار بازيكن) در زميني احاطه ‌شده با ديوارهاي شيشه‌ اي بازي مي‌شود و شيشه‌اي بودن ديوارها تماشاي بازي توسط تماشاگران را امكان‌ پذير مي‌كند.
يكي از دشواري‌ هاي اسكواش اين است كه برخلاف ديگر ورزش‌هاي راكتي، توپ در اغلب اوقات از پشت سر بازيكن مي‌آيد و هدف اصلي اين بازي، ضربه‌ اي به توپ است كه حريف نتواند به راحتي ضربه بعدي را به ديوار بزند و يا به دشواري واكنش نشان دهد.
7156/2093