علی اكبر نریمانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا معتقد است كه اگر هم چنین موضوعی كه طی روزهای اخیر در رسانه ها بازتاب یافته صحت داشته باشد، مربوط به آشپزخانه ها و واحدهای غیرمجاز و بدون مجوز است.
وی افزود: تاكنون نه تنها شاهد چنین مساله ای نبوده ایم بلكه فردی هم برای اعتراض با این موضوع به اتحادیه مراجعه نكرده است.
** رشد قارچ گونه واحدهای بدون مجوز
رئیس اتحادیه صنف چلوكباب و چلو خورش تهران در ادامه تاكید دارد كه واحدهای عرضه غذای بدون مجوز به صورت قارچ گونه در حال فعالیت در سطح شهر هستند.
وی كه می گوید روز به روز بر تعداد واحدهای عرضه غذای فاقد مجوز درحال اضافه شدن است، اظهارمی دارد كه باتوجه به گرانی های اخیر، كسادی بازار درحال خفه كردن واحدهای صنفی است.
نریمانی همچنین تاكید دارد كه افزایش قیمت غذا در واحدهای زیر مجموعه این اتحادیه در برابر گرانی گوشت كه تا چهار برابر افزایش داشته بسیار ناچیز و تنها در حد یك درصد بوده است.
وی البته اذعان می كند كه افزایش قیمت غذاها چشمگیر نبوده اما از نظر وزنی، وزن گوشت را در حد پنج گرم كاهش داده ایم.
تهرام/ 9206/ 1008
تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۳
تهران- ایرنا- رئیس اتحادیه صنف چلوكباب و چلو خورش می گوید كه گزارش رسمی تاكنون از عرضه خورش بدون گوشت دریافت نكرده است.