به گزارش ايرنا، بخش آلماني تارنماي راشا تودي در گزارشي كه جمعه شب منتشر كرده نوشته است: يك چهارم نظاميان آلماني، ماموريت نظامي كشورشان در افغانستان موسوم به «آيساف» را بي معني مي دانند.
بر اين اساس نتايج پژوهشي كه مدت هاست بر روي بيش از 5 هزار نظامي پيشين و كنوني ارتش آلمان انجام مي شود نشان مي دهد تنها حدود نيمي از آنها حضور خود در قالب ماموريت نظامي كشورشان در افغانستان را مثبت ارزيابي مي كنند.
اين در حالي است كه طبق اعلام وزارت دفاع آلمان، اين كشور از زمان آغاز اين ماموريت در اواخر 2001 تاكنون 10 ميليارد يورو هزينه كرده است.
طبق اين گزارش 27 درصد پاسخ دهندگان مي گويند از آنجا كه اين ماموريت طولاني مدت به تغييري ماندگار در افغانستان منجر نشده، اساسا بيهوده بوده است.
از سوي ديگر 26 درصد نيز كم و بيش چنين نظري را تاييد مي كنند.
گزارش «مركز تاريخ نظامي و علوم اجتماعي ارتش آلمان» در مورد وضعيت نظاميان آلماني پس از بازگشت از افغانستان، با مطالعه بر روي نظاميان مرد و زني كه در حال حاضر مشغول به خدمت بوده و يا بازنشسته شده اند، تهيه شده است.
ماموريت «نيروهاي بينالمللي كمك به امنيت افغانستان (آيساف)» تحت سرپرستي ناتو در 20 دسامبر 2001 به موجب قطعنامهٔ 1386 شوراي امنيت آغاز شد. اين نيروها از دسامبر 2001 تا دسامبر 2014 در افغانستان حضور داشتند و با خروج بخش اعظم آنها از اين كشور، از ژانويه 2015 به آموزش و مشاوره نظامي مشغول هستند.
اروپام**6143**2040
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۷
تهران - ايرنا - پژوهشي جديد نشان مي دهد از هر 4 نظامي آلماني، يك نفر ماموريت ارتش اين كشور در افغانستان را بيهوده ارزيابي مي كند.