مجتبی نوروزی روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ابلاغیه منشور گام دوم مقام معظم رهبری مبتنی بر پیام های بی بدیل و اندیشمندانه ای است كه در تاریخ انقلاب اسلامی بی نظیر بوده است.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در این منشور به صراحت عنوان می كنند كه ما در طول این 40 سال با وجود همه موفقیت ها و پیشرفت هایی كه حاصل كرده ایم برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی تنها یك گام برداشته ایم و هنوز در ابتدای راه قرار داریم.
نوروزی، مخاطب منشور گام دوم انقلاب را همه آحاد و اقشار مختلف كشور عنوان كرد و گفت: این پیام، یك پیام علنی برای همه مردم است و در آن به جزئیات مسائل كشور و ترسیم چشم اندازی برای آینده بخوبی پرداخته شده است.
این فعال سیاسی اظهار داشت: این پیام نه تنها برای دوستان انقلاب و مردم كشور پیام های بسیاری دارد بلكه برای دشمنان نظام نیز حاوی پیام هایی است و به آنها نهیب می زند كه ایران اسلامی همچنان نیرومند و مستحكم به مسیر خود ادامه می دهد.
نوروزی ادامه داد : منشور گام دوم انقلاب بخوبی دشمن را تحقیر كرده است چرا كه علی رغم سیاه نمایی های دشمن برای ناامید كردن مردم از نظام، مقام معظم رهبری تصویر روشن و امیدوارنه ای را از آینده انقلاب ترسیم كرده اند.
وی، تقویت تفكر انقلابی گری را از دیگر نكات كلیدی منشور گام دوم انقلاب دانست و افزود : بی شك موفقیت ها و پیشرفت های حاصل شده در كشور وصل به اندیشه انقلابی است و تجربه های تاریخی به ما نشان داده هر كجا كه از این اندیشه دور افتاده ایم از همان محل آسیب دیده ایم از همین رو باید برای خنثی كردن راهبرد انقلاب زدایی دشمن برنامه ریزی كنیم.
این استاد دانشگاه، اعتماد به جوانان را از دیگر نكات منشور گام دوم انقلاب عنوان كرد و گفت: در این متن جوانان اصلی ترین سرمایه و دارایی كشور تلقی شده اند كه بواسطه انگیزه، خلاقیت، سلامت نفس و ظرفیت بالایی كه در حوزه های مختلف سیاسی و اجتماعی دارند می توانند بعنوان اصلی ترین حلال مشكلات ایفای نقش كنند.
به گزارش ایرنا، رهبرمعظم انقلاب 24 بهمن امسال در بیانیه ای مهم خطاب به جوانان و آینده سازان ایران، برداشتن گام بزرگ دوم به سمت آرمان های انقلاب اسلامی را در هفت فصل تبیین كردند.
7363/2097
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۷
شهركرد- ایرنا- عضو هیات علمی دانشگاه شهركرد با تاكید بر تبیین منشور گام دوم انقلاب اسلامی از سوی مقام معظم رهبری گفت: این موضوع می طلبد تا این راهبرد و مانیفست به یك سند بالادستی برای برنامه ریزان كشور تبدیل شود.