به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری سازمان جهانی بهداشت، این نرمافزار «hearWHO» نام دارد و برای افرادی كه در معرض خطر كاهش شنوایی قرار دارند یا برخی از نشانههای كاهش شنوایی را تجربه كردهاند بسیار مفید و كاربردی است.
به گزارش سازمان جهانی بهداشت، افرادی كه در معرض سطوح بالای صدا هستند، مانند موسیقیدانان یا كارمندان كارخانهها و فرودگاه، مصرفكنندگان داروهایی كه عوارض جانبی آن كاهش شنوایی است و افراد بالای 60 سال، گروههای خطر برای كاهش شنوایی محسوب میشوند.
معمولا شروع كاهش شنوایی با علائمی مانند احساس صدای زنگ و سوت در گوش، وز وز گوش، از دست دادن بخشهایی از مكالمه و تمایل به زیاد كردن صدای تلویزیون، رادیو و دستگاههای صوتی همراه است.
تشخیص زودهنگام كاهش شنوایی و مداخله پزشكی بهترین روش برای پیشگیری این عارضه است و آزمونهای شنواییسنجی نیز در تشخیص، تاثیر زیادی دارد.
مهمترین روشهای درمانی فعلی برای كاهش شنوایی شامل كاشت حلزون و استفاده از سمعك است.
به گزارش Etienne Krug مدیر بخش بیماریهای غیر واگیر سازمان جهانی بهداشت، بسیار از افراد كمشنوا از مشكل خود آگاه نیستند و به همین دلیل فرصتهای آموزشی و حرفهای را از دست میدهند.
نرمافزار ارائه شده توسط WHO رایگان بوده و به راحتی روی تلفن همراه نصب میشود و با استفاده از آن كاربران میتوانند به راحتی میزان شنوایی را بسنجند و در صورت نیاز برای درمان اقدام كنند.
بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، حدود پنج درصد از كل جمعیت جهان (حدود 466 میلیون نفر شامل 432 میلیون بزرگسال و 34 میلیون كودك) دچار اختلال شنوایی هستند.
علمی**9259** 1055
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۳
تهران- ایرنا- سازمان جهانی بهداشت (WHO) یك برنامه رایگان شنواییسنجی مناسب برای تلفن همراه ارائه كرده است كه امكان كنترل منظم شنوایی را در اختیار كاربران قرار میدهد.