اردشير شهركي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: 600 هكتار سطح باغات ميوه گرمسيري گواوا در سيستان و بلوچستان وجود دارد كه 450 هكتار آن بارور و بقيه غير بارور است.
وي افزود: برداشت گواوا از بهمن در سيستان و بلوچستان آغاز و در اسفند به پايان مي رسد.
مدير باغباني سازمان جهاد كشاورزي سيستان و بلوچستان گفت: گواوا معروف به زيتون محلي، ميوه اي منحصر به مناطق گرمسيري است كه عمدتا در شهرستان هاي نيكشهر، چابهار، سرباز و كنارك اين استان توليد و برداشت مي شود.
وي افزود: ميوه گواوا در حالتي كه رسيده باشد، بسيار خوشمزه است و مزه ترش و شيرين (ملس) و عطـر مطبوعـي دارد.
شهركي بيان كرد: گواوا درختچهاي هميشه سبز و برگ هاي آن بدون كرك يا پوشيده از كرك است.
وي بيان كرد: درختچه هاي گواوا در اوايل بهمن ماه به گل مي نشينند و گلهايشان بسيار خوشبوست، همچنين پوست تنه گواوا سبز يا قهوهاي متمايل به قرمز است.
به گزارش ايرنا آب و هواي متنوع سيستان و بلوچستان زمينه را براي كشت انواع محصولات كشاورزي از جمله ميوه هاي گرمسيري و سردسيري فراهم كرده است.
موز از مهمترين محصولات گرمسيري سيستان و بلوچستان است كه نسبت به ساير محصولات گرمسيري بيشترين سطح زيركشت را به خود اختصاص داده است و 'پاپايا' يا خربزه درختي نيز از ديگر محصولات گرمسيري استان محسوب مي شود كه از نواحي گرمسيري آمريكاي مركزي به اين استان راه يافته، خربزه درختي پوستي بسيار نازك و مزه شيرين دارد كه علاوه بر مصرف خوراكي، قابل استفاده در صنايع تبديلي نيز هست.
7316**3213
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۳
زاهدان- ايرنا- مدير باغباني سازمان جهاد كشاورزي سيستان و بلوچستان گفت: سه هزار و 600 تن ميوه گرمسيري گواوا امسال از سطح باغات جنوب اين استان توليد و روانه بازار مصرف شد.