حسن حيدري روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: 62 مورد از اين تعداد در سال 1397 ارجاع داده شده است كه بايد توسط هيات داوران مورد بررسي قرار گيرد.
وي ادامه داد: همه طرح ها توسط هيات داوران و اساتيد استاني در حال بررسي و ارزيابي است و نتيجه نهايي در سريع ترين زمان اعلام مي شود.
وي اضافه كرد: قبل از سال 1395 مرجعيت استعلام فكري و ثبت اختراع در آذربايجان غربي وجود نداشت و مخترعان مجبور بودند براي ثبت اختراعات خود به استان هاي همجوار يا تهران سفر كنند.
رييس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي ادامه داد: از سال 1395 مرجعيت استعلام فكري و ثبت اختراعات نيز به پارك علم و فناوري اين استان واگذار شد كه اين امر كار مخترعان را تسهيل كرد.
حيدري اضافه كرد: صاحبان اختراع مي توانند با مراجعه به سايت مركز مالكيت معنوي به نشاني http://iripo.ssaa.ir نسبت به ثبت اظهارنامه اختراع خود و دريافت شماره اظهارنامه و رمز شخصي اقدام كنند.
وي ادامه داد: متقاضي پس از دريافت تاييديه از كارشناس ثبت اختراع مي تواند پارك علم و فناوري آذربايجان غربي را به عنوان مرجع داراي صلاحيت براي استعلام به مركز مالكيت معنوي معرفي كرده و ساير مراحل را پيگيري كند.
وي با اشاره به اينكه تعداد شركت هاي فناور و دانش بنيان فعال در پارك علم و فناوري اين استان به 103 شركت در سال جاري رسيده است، اظهار داشت: 92 شركت از اين تعداد شركت فناور بوده و 11 شركت نيز جزو شركت هاي دانش بنيان است.
وي ادامه داد: توليدات اين شركت ها در زمينه هاي برق و الكترونيك، صنعت ساختماني، كشاورزي، توليد و اتوماسيون، شيمي و پليمر، اكوتوريسم منابع طبيعي و محيط زيست و انرژي هاي نوين زيست فناوري است.
وي گفت: مجموعه پارك علم و فناوري به صورت حرفهاي و با هدف توسعه نوآوري و انجام كارهاي دانش بنيان در حال فعاليت است تا بتواند نياز جوانان نخبه استان را فراهم كند.
رييس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي اعلام كرد: اولويت پارك علم و فناوري آذربايجان غربي با توجه به توليدات شركت هاي فعال، توجه به نيازهاي استان و توسعه سرمايه گذاري در اين بخش است.
حيدري با اشاره به اينكه 11 شركت دانش بنيان در اين استان فعال است، افزود: تا قبل از سال 1393 هيچ شركت دانش بنياني در آذربايجان غربي وجود نداشت و اين 11 شركت در سايه برنامه هاي دولت تدبير و اميد راه اندازي شده است.
وي اضافه كرد: ترويج فعاليت شركت هاي دانش بنيان و استفاده از فكر فعالان اين حوزه مي تواند يكي از بهترين روش ها براي تحقق اقتصاد مقاومتي و عمل به شعار سال در راستاي حمايت از كالاي داخلي باشد.
وي ادامه داد: براي اينكه تعداد شركت هاي دانش بنيان در آذربايجان غربي افزايش يابد، انتظار مي رود تا دانشگاه هاي استان بيش از پيش همكاري كنند زيرا ظرفيت بسيار مناسبي در دانشگاه هاي آذربايجان غربي وجود دارد و مي توان از اين ظرفيت براي توسعه فعاليت شركت هاي دانش بنيان استفاده كرد.
به گزارش ايرنا پارك علم و فناوري آذربايجان غربي با هدف بسترسازي براي توليد ثروت از طريق علم و فناوري تاسيس شده است؛ اين نهاد به عنوان يكي از اركان مهم شكل گيري و توسعه اقتصاد دانش بنيان تلاش ميكند تا با استفاده از موقعيت ممتاز همجواري با سه كشور آسيايي و اروپايي و دارا بودن هفت مرز رسمي در سطح كشور به حمايت همه جانبه از شركتهاي مبتني بر دانايي و خلاقيت و جذب سرمايه گذار بپردازد.
اين پارك در تلاش است تا زمينه تجاري سازي و بازاريابي ايده هاي نوآورانه و فناورانه را فراهم كند و نقش كليدي در ياري رساندن به حضور فعال اين شركت ها در سطوح ملي و بين المللي داشته باشد.
9918/7129
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۳
اروميه - ايرنا - رييس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي گفت: 132 مورد اختراع توسط جوانان و نخبگان اين استان و استان هاي همجوار براي ثبت و تاييد به اين پارك ارجاع داده شده است.