محمد حضرت پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در راستاي مرمت اين بافت به دنبال جلب مشاركت و جذب سرمايه گذاران و تهيه شناسنامه از بناهاي تاريخي هستيم.
وي احياي بافتهاي تاريخي اروميه را نيازمند طرح جامع دانست و ادامه داد: احياي اين بخش از شهر اروميه در بودجه سال 1398 در دستور كار قرار دارد زيرا بافت تاريخي هر شهر و منطقه نشاندهنده هويت آن منطقه است و بايد مورد توجه جدي قرار گيرد.
وي بيان كرد: نبود مطالعه جامع و اصولي در اين بخش از شهر اروميه از مهم ترين دلايل بيتوجهي به بافت فرسوده و تاريخي شهر است.
وي اظهار داشت: سه سراي تاريخي بازار اروميه از جمله سراي سروش، نخجواني و مهدي زاده در قالب كاروانسرا با جذب سرمايه گذار از سال آينده احيا و بازسازي ميشود.
شهردار اروميه گفت: اين سراهاي تاريخي بيش از 100 سال قدمت تاريخي دارد و احياي اين كاروان سراها با حفظ استحكام بازار منجر به رونق اقصادي و جذب گردشگر مي شود.
حضرت پور با بيان اينكه اجراي طرح ميدان امام (ره) يكي از اقدامات بزرگ شهرداري اروميه در بافت فرسوده است، گفت: جهت اجراي طرح ميدان امام (ره) به دنبال خريد و نوسازي و حل مشكل نقشه هاي آن براي اجرا هستيم.
وي با اشاره به اجراي طرح استقبال از بهار در اروميه، بيان كرد: طرح جهادي استقبال از نوروز با مشاركت شهروندان آغاز شده است.
به گفته وي لكه گيري و آسفالت معابر، كاشت گل و درخت، عمليات حذف موانع فيزيكي، پاكسازي مبلمان شهري، امحاي ديوارنوشته هاي غيرمجاز، ترميم و رنگ آميزي جداول، نصب انواع المان و سفره هفت سين نوروزي از اهم اقدامات شهرداري اروميه در قالب طرح استقبال از بهار در معابر شهري است.
به گزارش ايرنا، اروميه بزرگترين شهر آذربايجان غربي است كه بيش از 11 هزار هكتار مساحت دارد و طبق سرشماري سال 95 بيش از 730 هزار نفر در آن زندگي مي كنند.
نوسازي بافت فرسوده در راستاي بهبود منظر شهري، كاهش خطرهاي ناشي از حوادثي نظير زلزله و افزايش كيفيت شهرنشيني داراي اهميت است و با جديت توسط مسوولان مرتبط در كشور و اروميه دنبال مي شود ولي به طور كل تاكنون موفقيتي در اين خصوص حاصل نشده است.
گفتني است براي ششمين دوره پياپي، انتخابات چهره سال 1397 راه و ساختمان كشور براي گزينش مديران و پروژههاي برتر، در 6 گروه مديران وزارت راه و شهرسازي، شهرداران، شهرداران مناطق 22 گانه تهران، شركت عمران شهرهاي جديد، ادارات كل راهداري و حمل و نقل جاده اي و سازمانهاي نظام مهندسي ساختمان در حال برگزار است و شهروندان مي توانند براي دريافت آخرين خبرها از اين جشنواره به سايت topsamair.ir مراجعه كنند.
9918/3072
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۶
اروميه - ايرنا - شهردار اروميه با بيان اينكه يكي از رويكردهاي اصلي مديريت شهري، نوسازي بافت هاي فرسوده و تاريخي شهري است، گفت:417 هكتار از 11 هزار و 200 هكتار مساحت شهر اروميه در بافت فرسوده قرار دارد كه از اين ميزان نيز 330 هكتار را بافت تاريخي تشكيل مي دهد.