اصفهان- ايرنا- شهردار اصفهان در نشست مشترك با هيات تجاري فرهنگي از عمان توسعه روابط گردشگري و فرهنگي با اين كشور را خواستار شد و گفت: اصفهان آمادگي توسعه روابط اين بخش را دارد.

به گزارش ايرنا، قدرت الله نوروزي روز چهارشنبه در نشست مشترك با هيات تجاري فرهنگي از كشور عمان افزود: اصفهان شهري تاريخي، فرهنگي و صنعتي است.
وي تصريح كرد: تحريم ها فرصتي را براي همسايگان ايران از جمله كشور عمان فراهم كرد تا بتوانند روابط تجاري خود را با اصفهان گسترش دهند.
شهردار اصفهان با بيان اينكه اصفهان ظرفيت همكاري در بخش هاي مختلف تجاري، اقتصادي و صنعتي با كشور عمان را دارد، بيان كرد: بايد زمينه گردشگري بين شهر اصفهان و شهر مسقط و كشور عمان بيشتر شود و افراد بيشتري از كشور عمان از شهر تاريخي اصفهان بازديد كنند.
همچنين در اين نشست رييس كميسيون اقتصادي و گردشگري شوراي اسلامي شهر اصفهان گفت : ايران و عمان در طول تاريخ همواره كنار يكديگر حضور داشتند همچنين در شرايط فعلي 2 كشور مي توانند روي يكديگر حساب باز كنند.
نصير ملت با بيان اينكه اصفهان به عنوان يكي از تاريخي ترين شهرهاي ايران سه دوره تاريخي پايتخت بود، اضافه كرد: اين شهر يكي از قطب هاي بزرگ صنعتي و اقتصادي ايران است كه با وجود بيش از هشت هزار كارخانه و واحد صنعتي بزرگ و كوچك مي تواند تامين كننده و جوابگوي درخواست كشور عمان باشد.
وي خاطرنشان كرد: اصفهان به عنوان يك قطب اقتصادي كشور آمادگي جذب سرمايه هاي مختلف از كشور عمان را داشته و مي تواند تجربيات خود را در بخش هاي مختلف در اختيار تجار و صنعتگران اين كشور قرار دهد.
عضو شوراي اسلامي شهر اصفهان گفت: آثار تاريخي اصفهان به عنوان يكي از 10 شهر برتر تاريخي جهان است و به همين دليل درسال 2020 به عنوان شهر گردشگري، ‌هنر و ميراث فرهنگي انتخاب شده است، از همين رو اصفهان آمادگي برقراري تفاهمنامه هاي مختلف در زمينه گردشگري و اقتصادي با كشور عمان دارد.
به گزارش ايرنا، نشست تجاري فرهنگي اصفهان با كشور عمان با عنوان رويداد 'هفته مسقط در اصفهان' با هدف آشنايي تجار و صنعتگران عماني با فرصت هاي سرمايه گذاري اصفهان برگزار شده است.
يك هيات تجاري متشكل از 40 نفر از نمايندگان اتاق بازرگاني عمان، شهرداري مسقط، ‌مسوولان دولتي و بازرگانان كشور عمان براي آشنايي و ايجاد ارتباط مستقيم با توانمندي هاي ايران واصفهان در زمينه هاي مختلف با كشورمان در اصفهان حضوردارند.
زمينه هاي فعاليت اعضاي اين هيات بيشتر در بخش هاي پزشكي و سلامت،‌ صنايع ساختماني، صنايع دستي، فناوري هاي نوين،فناوري اطلاعات و نرم افزار، نفت و مواد پتروشيمي، ماشين آلات وخطوط توليد صنايع، تصفيه آب شيرين، مواد غذايي، گردشگري،‌ مبلمان، فرش و كشاورزي است.
محورهاي اين رويداد آشنايي تجار و بازرگانان عماني با توانمنديهاي صنعتگران ايران، صادرات بدون واسطه به عمان،‌ ملاقات با سرمايه گذاران عماني، فروش محصولات ايراني، ‌مشاركت با تاجران عماني افزايش مراودات اقتصادي عمان، ارائه برنامه هاي فرهنگي با هويت ايراني، آشنايي با نيازهاي بازار عمان، معرفي شركت هاي دانش بنيان و محصولات آنها به تاجران عماني و راه اندازي خطوط توليدي درعمان است.
9913/6026/