تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۴

اردبيل-ايرنا- مدير كل دفتر نوآوري و كسب و كار هاي نوين معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري گفت: چهارهزار شركت دانش بينان در كشور فعال است كه بيشترين آنها مربوط به استان هاي تهران ، اصفهان و كرج هستند.

به گزارش ايرنا، حسام زند حسامي پنجشنبه شب در نشست خبري با خبرنگاران اضافه كرد: در راه اندازي و ايجاد شركت هاي دانش بنيان دنبال كميت نيستم بلكه تلاش مي شود كيفيت شركت ها با هدف حضور در بازار تجاري سازي به مراتب بيشتر شود.
وي با بيان اينكه شركت هاي دانش بنيان 20 درصد در كشور ريزش داشته است افزود: شركت هايي كه بعنوان دانش بينان ثبت شدند ولي نتوانستند به چرخه توليد وارد شوند از گردونه خارج شده اند.
وي بيان كرد: بزرگترين مشكل در واحد هاي فناور كمبود نيروي انساني است كه با ايجا د انگيزش در بين دانشجويان و كار آفرينان مي توان اين مشكل را برطرف كرد.
مدير كل دفتر نوآوري و كسب و كارهاي نوين معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري از فعاليت 400 شركت توليد آزمايشگاهي در كشور خبر داد و گفت: اين شركت ها 10 هزار محصول توليد كرده و مورد حمايت دولت قرار گرفته اند.
حسامي گفت: شركت هاي آزمايشگاهي سطح اول تا 50 درصد و شركت هاي سطح 2 تا 30 درصد مورد حمايت دولت قرار مي گيرند.
وي افزود: اگر مراكز آموزش عالي و دانشگاهي محصول سطح اول را از شركت هاي دانش بنيان خريداري كنند معاونت علمي و فناوري 50 درصد هزينه آن را پرداخت مي كند.
حسامي ميزان اشتغال زايي شركت هاي دانش بنيان در كشور را 40 هزار نفر اعلام كرد و افزود: اشتغال زايي و كارآفريني همراه با تجاري سازي يكي از اولويت هاي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در ايجاد شركت هاي دانش بينان است.
او ايجاد صندوق پژوهش فناوري در اردبيل را ضروري دانست و گفت: استان اردبيل ظرفيت و قابليت خاصي در حوزه گردشگري و كشاورزي دارد و پارك علم و فناوري اين استان جزو پارك هايي است كه خوب رشد داشته است.
وي با بيان اينكه پارك علم فناوري اردبيل رشد و پيشرفت خوبي داشته است افزود: اين پارك در مدت كم توانسته اقدامات مطلوبي را درارتباط با راه اندازي مركز رشد و شركت هاي دانش بنيان داشته باشد.
پارك هاي علم و فناوري به عنوان يكي از مهم ترين ساختارهاي موثر در اقتصاد دانش بنيان و محيطي مناسب براي استقرار ، توسعه و شكوفايي موسسات و شركت هاي دانش بنيان هستند كه در تعامل سازنده با يكديگر و با دانشگاه ها و ساير موسسه هاي پژوهشي به فعاليت هاي فناوري اشتغال دارند و هدف اصلي آن بعنوان يك نهاد فناورانه افزايش ثروت در جامعه از طريق ايجاد و توسعه فعاليت موسسه هاي متكي بر فناوري است.
/6016/7110