شهركرد- ایرنا- استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به جایگاه بخش كشاورزی در استقلال غذایی و خودكفایی كشور گفت: در همین راستا بیشترین حمایت های دولت به بخش كشاورزی معطوف شده است و ظرفیت تولید بخش كشاورزی با حمایت های دولت افزایش یافت.

به گزارش ایرنا، اقبال عباسی روز شنبه در آئین تجلیل از تولیدكنندگان و بهره برداری نمونه بخش كشاورزی استان افزود: استان در حوزه كشاورزی و شیلات ظرفیت های قابل توجهی دارد كه می توان با بهره گیری حداكثری از این ظرفیت ها ، زمینه اشتغال و توسعه استان را فراهم كرد.
وی ادامه داد: یك سوم تولید ناخالص داخلی استان مربوط به بخش كشاورزی است كه در مقایسه با كشور كه 20 تا 22 درصد است نشان از ظرفیت و جایگاه خوب بخش كشاورزی در تولید ناخالص داخلی استان دارد.
عباسی تصریح كرد: رتبه نخست بادام آبی كشور با 24 هزار تن در سال، رتبه ششم تولید قارچ خوراكی با سالانه 7 هزارتن، تولید 250 تن شیر معادل 3.2 درصد شیر كشور، تولید 21 هزار و 200 تن گوشت قرمز، 27 هزار تن گوشت مرغ و تولید یك هزار و 500 تن عسل از مهمترین ظرفیت های بخش كشاورزی استان به شمار می رود.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینكه میانگین اشتغال كشور در بخش كشاورزی 16 تا 18 درصد است، افزود: این در حالی است كه این بخش 22 درصد اشتغال استان را به خود اختصاص داده كه حاكی از ظرفیت بالای اشتغال این بخش در استان است.
عباسی با قدردانی از تلاش فعالان عرصه كشاورزی استان، خاطرنشان كرد: كشاورزان بعنوان سنگرداران واقعی اقتصاد كشور نقش بی بدیلی در استقلال و عدم وابستگی كشور ایفا می كنند.
به گزارش ایرنا، در این آئین از تولیدكنندگان و بهره برداران نمونه بخش كشاورزی استان تجلیل شد.
سالانه بیش از 1.4 میلیون تن محصولات كشاورزی در این استان تولید می شود كه از این مقدار، حدود 820 هزار تن (65 درصد) مربوط به محصولات زراعی، حدود 200 هزار تن (16 درصد) به محصولات باغی و مابقی به محصولات دام و طیور و كشت گلخانه ای اختصاص دارد.
7363/2097