ابوالفضل حكيم پور شنبه شب در نشست ستاد فرماندهي اقتصادي مقاومتي با حضور استاندار خراسان رضوي در اين شهرستان افزود: حدود 10 هزار نفر از جمعيت فيروزه نيز در چرخه استخراج و عرضه سنگ فيروزه فعاليت دارند و با تدابيري كه انديشيده شده سعي بر اين است سود حاصل از ارزش افزوده سنگ هاي فيروزه استخراج شده به اين شهرستان بازگردد.
وي اظهار داشت: در دولت تدبير و اميد شاهد رشد شاخص هاي زيربنايي در اين شهرستان هستيم و تا اوايل سال آينده 100 درصد روستاهاي فيروزه گازرساني و راههاي آنها آسفالت مي شود.
نماينده مردم شهرستان فيروزه و نيشابور در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين نشست گفت: يك سوم از 340 قنات فيروزه لايروبي شده و لايروبي ساير قنوات به دليل كمبود اعتبار انجام نشده است.
حميد گرمابي افزود: شهرستان فيروزه با وجود معدن فيروزه امكان جذب گردشگر و توسعه اقتصاد محلي را دارد اما هنوز فاقد مجتمع فرهنگي است.
وي اظهار داشت: راههاي فيروزه به قوچان و خوشاب نيازمند تعريض و رسيدگي است و از ايمني كافي برخودار نمي باشد.
نماينده ديگر مردم شهرستان فيروزه و نيشابور در مجلس شوراي اسلامي نيز گفت: تلاش مديران و همت مردم سبب شده است شهرستان فيروزه از محروميت فاصله بگيرد بطوريكه امروز شاهد معكوس شدن روند مهاجرت از فيروزه هستيم.
هاجر چناراني افزود: احداث راه آهن فيروزه به چكنه و قوچان موجب تكميل شبكه ريلي و كوتاهتر شدن مسير مي شود كه بايد مورد توجه قرار گيرد.
مركز شهرستان 42 هزار نفري فيروزه در 152 كيلومتري غرب مشهد واقع است.
۹۸۶۹ / 6053
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۴
مشهد- ايرنا- فرماندار فيروزه گفت: 90 درصد اقتصاد اين شهرستان بر پايه كشاورزي و دامپروري است لذا ايجاد صنايع تبديلي به عنوان برنامه محوري در دستور كار قرار دارد.