تهران- ایرنا- ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نهمین فراخوان حمایت از طرح های پژوهشی و مطالعاتی در حوزه علوم شناختی را منتشر كرد.

به گزارش روز دوشنبه گروه علمی ایرنا از ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، «حسین عزیزی» كارشناس ارشد این ستاد گفت: در هشت مرحله فراخوان قبلی حمایت از طرح‌های پژوهشی، بیش از 200 طرح در مراكز علمی كشور زیر پوشش حمایت‌های ستاد قرار گرفتند.
وی ادامه داد: از میان این تعداد طرح‌های تحقیقاتی در حوزه‌های علوم شناختی تحت حمایت این ستاد، بیش از 40 طرح تكمیل و به نتیجه رسیده و 160 طرح پژوهشی دیگر نیز در حال اجراست.
عزیزی اظهاركرد: از میان طرح‌های پژوهشی بخشی از دستاوردهای طرح پیشران پژوهشی در حوزه «نورو اپتیك» و تصویربرداری از مغز در پژوهشكده لیزر و پلاسما دانشگاه شهید بهشتی با همكاری مركز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی راه اندازی و مورد بهره برداری قرار گرفت.
كارشناس ارشد ستاد توسعه توسعه علوم و فناوری‌های شناختی گفت: این ستاد در راستای اهداف و سیاست‌های راهبردی نهمین فراخوان حمایت از طرح‌های پژوهشی را در آبان و آذر امسال اعلام كرد.
عزیزی خاطرنشان كرد: در این جلسات بیش از 70 طرح دریافتی از نظر محتوای علمی و همسویی با اولویت‌های ستاد و نیازهای كشور در حوزه شناختی مورد بررسی قرار گرفت.
وی تاكید كرد: نهمین فراخوان طرح‌های پژوهشی نیز در حوزه‌های روانشناسی شناختی، مدل سازی شناختی، بازتوانی شناختی، علوم اعصاب شناختی، فناوری شناختی، آموزش و پرورش شناختی، فلسفه، زبانشناسی شناختی، روان‌سنجی و نگاشت مغز تعریف شده است.
به گفته كارشناس ارشد ستاد توسعه توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، یكی از ویژگی‌های اساسی در بررسی طرح‌های پژوهشی امكان رسیدن به دستاوردهای كاربردی ملموس در حوزه علوم شناختی به ویژه در حوزه‌های سلامت، خدمات و فناوری‌های شناختی هستند.
وی اظهار داشت: یكی از ویژگی‌های اساسی در بررسی طرح‌های پژوهشی امكان رسیدن به دستاوردهای كاربردی ملموس در حوزه علوم شناختی به ویژه در حوزه‌های سلامت، خدمات و فناوری‌های شناختی است.
علمی ** 1836 ** 1055