مهاباد - ايرنا - دبير ستاد اقامه نماز آذربايجان غربي گفت: گام دوم انقلاب بهترين فرصت براي برطرف كردن كاستي ها در حوزه ترويج فرهنگ متعالي نماز در كشور است.

به گزارش ايرنا، علي برزگر روز دوشنبه در نخستين اجلاس شهرستاني نماز در مياندوآب اظهار داشت: نبايد به فريضه الهي و واجب نماز بي توجه بود و بايد براي توجه بيشتر به اين فريضه الهي برنامه ريزي كرد.
وي افزود: وقتي تبليغات شركت ها را در بيلبوردهاي سطح شهر مشاهده مي كنيم، حسرت مي خوريم كه در مبلمان هاي شهري چرا به موضوع ترويج اقامه نماز بي توجهي شده است.
وي بيان كرد: ستاد اقامه نماز بدون وابستگي به نهادي خاص و رديف بودجه اختصاصي حتي با كمبود نيرو فعاليت مي كند و افزايش اثرگذاري در اين بخش به همراهي ديگر نهادها منوط است.
وي با تاكيد بر اينكه آموزش و پرورش در اين راستا نقش مهمي دارد و بدون حضور اين نهاد نمي توان كاري كرد، ادامه داد: به گونه اي القا شده كه ستاد اقامه نماز بايد همه كارها را انجام دهد و اين در حالي است كه اينگونه نبوده و اين ستاد تشكيلات دولتي نيست.
دبير ستاد اقامه نماز آذربايجان غربي اضافه كرد: هم‌اكنون 250 نفر نيروي افتخاري از آموزش و پرورش و سپاه در سطح استان براي اقامه نماز تلاش مي كنند كه تمركز اين ستاد بيشتر در مورد نوجوانان، جوانان، دانشگاه ها و مدارس است.
برزگر اظهار داشت: در ايام عيد نوروز نيز 100 نفر به صورت افتخاري به عنوان راهنماي مسافران نوروزي در زمينه اقامه نماز در استان فعاليت خواهند كرد.
وي با تاكيد بر اينكه بايد مراكزي نظير مراكز تجاري و پزشكي كه مردم مراجعه بيشتري به آنها دارند، داراي نمازخانه باشند، گفت: نمازخانه36 مجتمع تجاري مركز استان تغيير كاربري داده شده كه از اين تعداد 28 مجتمع به حالت قبلي بازگردانده شده است.
امام جمعه مياندوآب نيز در اين اجلاس با اشاره به اهميت فريضه واجب نماز بيان كرد: خداوند متعال راه سعادت انسان ها را در برپايي نماز عنوان كرده و نماز بهترين وسيله نزديكي به خداوند تبارك و تعالي، ستون دين و اوج عبوديت و بندگي است.
حجت الاسلام حميد حسن زاده با بيان اينكه براي تمامي پيامبران نماز سفارش شده و همه آنان به اقامه نماز تاكيد مي كردند، اظهار داشت: در قرآن كريم بيشتر از ساير فريضه هاي ديني به نماز تاكيد و اين كلمه 122 بار تكرار شده است.
وي افزود: نماز در بين ساير عبادت ها يكي از جامع ترين عبادت هاست و بنا به فرموده پيامبر اكرم (ص) دين، درخت اسلام، ايمان تنه آن و نماز ريشه آن درخت است.
وي با اشاره به درك معاني و حركات در نماز بيان كرد: سوره حمد اصول دين را به ما تبيين مي كند، ركوع در نماز بالاترين مرتبه اظهار بندگي، سجده نمايانگر تزلزل و خشوع، تشهد در نماز گواهي وجود خداوند متعال در كنار پيامبر و ائمه اطهار (ع) است.
وي بيان كرد: در مياندوآب 135 روحاني به رسالت خود براي اقامه نماز جماعت در مساجد و مدارس مياندوآب عمل مي كنند كه اكنون در 33 اداره دولتي، 48 مسجد شهر و 169 مدرسه نماز جماعت اقامه مي شود.
حجت الاسلام حسن زاده با بيان اينكه مياندوآب از نظر اقامه نماز جماعت در اداره ها وضعيت مطلوبي دارد، اظهار داشت: اين نشان مي دهد كه رويكرد در اين شهرستان فرهنگي است و بايد در گام دوم انقلاب ضعف ها برطرف شود.
وي با قدرداني از اداره آموزش و پرورش مياندوآب به جهت استقبال از برپايي نماز و نماز جماعت در مدارس، گفت: برگزاري اجلاس نماز يا همايش در اين‌ مورد بسيار خوب است ولي بايد در عمل نيز اجرا شود و اگر در مدرسه اي همايشي در خصوص نماز براي دانش آموزان برگزار مي شود بايد نماز جماعت نيز در آن مدرسه برپا شود.
فرماندار مياندوآب نيز در اين اجلاس اظهار داشت: همه بايد براي برپايي نماز به ويژه نماز جماعت تلاش كنيم زيرا ارزش نماز جماعت به مراتب بالاتر از نماز فردي است.
مهدي قهرماني با تاكيد بر برپايي نماز جماعت در اداره هاي اين شهرستان، افزود: نماز جمعه نيز به عنوان نماز عبادي و سياسي بايد با حضور پرشور و شكوه خاصي برپا شود چون علاوه بر اهميت آن از جنبه ديني، حركتي دشمن شكن است.
وي بيان كرد: نماز بهترين توشه براي آخرت است و انسان بايد براي رسيدن به سعادت دنيوي و اخروي نماز به پا دارد.
به گزارش ايرنا، در ادامه اين اجلاس دانش آموزان مدرسه قرآني علم الهدي اين شهرستان نماز جماعت اقامه كردند.
9871/6185/2093