يدالله طهماسبي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود : تحصيل مازندراني ها در رشته هاي دانشگاهي اي سي تي باعث شده تا فارغ التحصيلان اين رشته ها به سمت توليد محصولات ديجيتالي از جمله اپليكيشن بازي هاي يارانه اي ، نرم افزار برنامه هاي كامپيوتري ، كتاب هاي الكترونيكي و طراحي وب سايت ها ورود پيدا كنند و اين بازار در استان رونق بگيرد و سهمي در بازار فروش محصولات ديجيتالي را آن خود كند .
وي ادامه داد : مازندران از نظر ميزان فروش محصولات ديجيتالي رقم 2 و 6 دهمي را از رقم 100 درصدي بازار فروش اين نوع محصولات به خود اختصاص داده است .
به گفته مدير كل ارتباطات مازندران ، تهران با دارا بودن 80 درصد شركت هاي اي تي كشور ، 50 درصد درآمد حاصل از فروش محصولات ديجيتالي كشور را به خود اختصاص داده است و خراسان رضوي با 15 و يك دهم ، اصفهان با هشت و 9 دهم درصد و البرز با 3 و يك دهم درصد در رده بعدي قرار دارند .
طهماسبي با اشاره به اينكه مازندران در ميان 31 استان كشور از وضعيت خوبي در زمينه فروش اين نوع محصولات و حضور در صنعت ديجيتالي برخوردار است ، گفت : در حالي فروش بيش از 80 درصد محصولات ديجيتالي در اختيار اين پنج استان كشور است كه تنها 12 درصد بقيه فروش اين محصولات در اختيار استان هاي ديگر كشور قرار دارد .
وي كسب اين رتبه مازندران در زمينه توليد و فروش محصولات ديجيتالي را ناشي از تعداد بالاي تحصيلكردگان در رشته هاي آي سي تي عنوان كرد و گفت : براساس آمار منابع رسمي ، 14 درصد دانشجويان دانشگاههاي مازندران در رشته هاي مربوط به آي سي تي مشغول به تحصيل هستند و سالانه هفت هزار و 500 نفر در اين رشته ها فارغ التحصيل مي شوند .
وي به صدور مجوز فعاليت براي يكهزار و 175 كسب و كار اينترنتي امسال در مازندران ، ادامه داد : با توجه به نوپا بودن اين نوع مشاغل و نبود بانك اطلاعاتي جامع هنوز آمار و اطلاعات جامع و كاملي در اين زمينه وجود ندارد .
2096/1654
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۵
ساري - ايرنا - مدير كل ارتباطات و فناوري اطلاعات مازندران گفت كه اين استان از نظر فروش محصولات ديجيتالي رتبه پنجم كشور را در اختيار دارد .