تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۲

تهران- ایرنا- معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: با تغییر شیوه توزیع گوشت تنظیم بازاری، اكنون توزیع این محصول در تعاونی های مصرف كارگری و كارمندی و برخی فروشگاههای زنجیره ای سراسر كشور انجام می شود.

«عباس قبادی» امروز (چهارشنبه) در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: با مصوبه ستاد تنظیم بازار گوشت تنظیم بازاری در تعاونی های مصرف از جمله اسكان، اسكاد، فرهنگیان، بازنشستگان، بهزیستی، كمیته امداد امام خمینی(ره) و نیز برخی فروشگاههای زنجیره ای به دست جامعه هدف می رسد.
وی درباره حضور تعدادی از قصابان مقابل این وزارتخانه در اعتراض به توزیع نشدن گوشت تنظیم بازاری بین این صنف اظهار داشت: این افراد خواستار دریافت سهم گوشت تنظیم بازاری بودند اما با توجه به تغییر شیوه توزیع این محصول، توصیه می شود گوشت مورد نیاز را از كشتارگاه تهیه كنند.
قبادی یاد آور شد: در ماه های گذشته با وجود افزایش واردات گوشت تنظیم بازاری، تفاوت قیمت آن با گوشت تولید داخلی در بازار آزاد سبب تشكیل صف های طولانی در مراكز توزیع شد كه در شان مردم نبود.
این مقام مسئول ادامه داد: با تغییر شیوه توزیع، سهمیه گوشت دولتی قصابی‌هایی كه تا چند روز پیش اقدام به دریافت سهمیه و توزیع آن بین مردم می‌كردند قطع شد كه اعتراض آنان را به دنبال داشت.
قبادی یادآور شد: با وجود آنكه واردات گوشت قرمز در حجم زیاد انجام شده بود و بخشی از آن نیز در اختیار قصابان نیز قرار می گرفت، اما اكنون این سهمیه قطع شده است.
به گزارش ایرنا، صبح امروز برخی از قصابان پایتخت در اعتراض به تغییر روند توزیع گوشت تنظیم بازاری، در مقابل ساختمان «شهید نادری» وزارت صنعت، معدن و تجارت واقع در بلوار كشاورز تجمع كردند و خواستار توزیع گوشت تنظیم بازاری توسط این صنف شدند.
حذف سهمیه قصابان از گوشت دولتی و تنظیم بازاری منجر به اعتراض این فعالان صنفی شده است؛ آنان مدعی اند «دولت از چند سال گذشته به منظور تنظیم بازار اقدام به عرضه گوشت بین اتحادیه ها و نیز فروشگاه ها كرده اما از روز گذشته توزیع این گوشت برای قصابی ها متوقف و تنها در برخی فروشگاه های زنجیره ای انجام می شود».
این افراد كه تعداد آنها بیش از 40 نفر تخمین زده می شد، 2 روز پیش نیز در این محل تجمع كرده و خواستار پاسخگویی مسئولان وزارت صنعت شده بودند.
یكی از این افراد كه خود را نماینده قصابان معرفی می كرد به ایرنا گفت: افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار، گوشت تنظیم بازاری را به عرصه ای برای رانت خواران تبدیل كرده است.
اقتصام*3065**2025