به گزارش خبرنگار حوزه آموزش ايرنا، «علي عسگري » روز پنجشنبه در حاشيه گردهمايي مشترك معاونان و مشاوران و مديران كل آموزش و پرورش استان ها در جمع خبرنگاران اظهار داشت : تبديل به احسن كردن املاك و مستغلات راه درآمدي براي وزارت آموزش و پرورش است.
وي درباره مصوبه مجلس شوراي اسلامي براي تعيين تكليف ساختمان ها، املاك و مدارسي كه در اختيار ديگر دستگاه ها و اشخاص قرار دارد نيز تصريح كرد : طبق مصوبه مجلس در مدت 6 ماه اين املاك بايد به آموزش و پرورش باز پس داده شوند.
عسگري يادآور شد : همچنين مصوبه ديگري در مجلس در ارتباط با زمين هاي آموزشي داشتيم كه بر اساس آن آموزش و پرورش مي تواند كاربري اين زمين ها را تبديل به احسن كرده و از مسكوني به تجاري تغيير كاربري دهند تا درآمدزايي پايدار ايجاد شود.
معاون وزير آموزش و پرورش از تعامل و همراهي نمايندگان مجلس شوراي اسلامي براي تصويب بودجه اين وزارتخانه به ويژه در حوزه نوسازي و بازسازي مدارس و بودجه هاي عمراني قدرداني كرد و گفت : بودجه عمراني اين وزارتخانه براي سال 98 در مقايسه با امسال سه برابر افزايش پيدا كرده است.
عسكري در خصوص افزايش حقوق معلمان براي سال آينده نيز تصريح كرد : در اين باره نيز همانند ديگر كاركنان دولت ، 400 هزار تومان به حقوق ثابت معلمان اضافه ميشود كه اين مقدار با حفظ درصد افزايش حقوق به ميزان 10 تا 20 درصد به صورت پلكاني خواهد بود.
به گفته وي افزايش حقوق معلمان از حمايت نسبي خوبي برخوردار است به نحوي كه معلماني كه حقوق پائين مي گيرند و در آغاز استخدام هستند حدود 45 درصد افزايش حقوق خواهند داشت.
معاون حقوقي و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با بيان اينكه نمايندگان مجلس در خصوص معافيت مدارس از پرداخت قبوض برق، آب و گاز مدارس همكاري خوبي داشته اند، گفت: اگر براي مدرسه اي قبض صادر شود آموزش و پرورش مي تواند شكايت كند.
عسكري در ادامه اجراي طرح رتبه بندي معلمان را اولويت وزارت آموزش و پرورش دانست و افزود: در اين باره 2 هزار ميليارد تومان در بند ٩ بودجه در نظر گرفته و همچنين براي دانشگاه هاي فرهنگيان و شهيد رجايي از سهم بودجه كميسيون آموزش و تحقيقات اعتبار قابل توجهي تخصيص داده شده است.
معاون حقوقي و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش به اولويت هاي كاري اين وزارتخانه در سال 98 اشاره كرد و مستند سازي املاك و ايجاد الزامات اجراي متوازن سند تحول بنيادين، ارتقاي مديريت پاسخگو، علمي و كارآمد، افزايش كيفيت آموزشي و مديريت مدرسه، مدرسه محوري، تلاش در جهت رسيدن به دولت الكترونيك را از جمله اين برنامه ها عنوان كرد.
علمي *1883**1601**
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۸
تهران- ايرنا- معاون حقوقي و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش از راه اندازي ستاد اقتصادي در وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: در اين ستاد مي توانيم كاربري مستغلات و زمين هاي فرسوده اي كه قابل استفاده نيست را با نگاه اقتصادي، تغيير دهيم.