ساوه - ايرنا - سرطان از بيماري هاي پرهزينه اي است كه حتي پس از درمان هم عواقب مالي آن با شخص مبتلا و خانواده اش همراه است.

به گزارش ايرنا،‌ در ايران حدود پنج هزار بيمار مبتلا به سرطان وجود دارد كه براي وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشكي كه متولي اصلي سلامت افراد به شمار مي رود،‌ نيز يك چالش جدي است.
مشكلات اقتصادي و افزايش بهاي برخي داروها، توجه بيشتر به بيماران سرطاني و خانواده هاي آنان را بيش از هر زماني بيشتر كرده است.
البته ايرانيان همواره مصداق بارز شعر معروف شيخ اجل كه مي فرمايد؛ «بني آدم اعضاي يكديگرند» بوده اند و شادي هاي شان را با هموطنان خود تقسيم و در آلام و رنج ها هم كنار هم بوده اند.
در كنار نيك انديشي ملي،‌ فعاليت 174 موسسه حمايت از بيماران سرطاني در كشور هم قابل تامل است و كودكان و ساير مبتلايان به سرطان از هر زماني بيشتر چشم انتظار دستان خير و مهربان هم ميهنان هستند به خصوص اينكه در آستانه جشن باستاني نوروز هستيم كه نمادي از اميد،‌ نوعدوستي،‌ همكاري و تقسيم شادي ها در باورهاي تاريخي اين سرزمين است.
مديرعامل موسسه خيريه حمايت از بيماران سرطاني امام حسين (ع) به ايرنا،‌ گفت: در اين مركز شماري از بيماران سرطاني از جمله 40 كودك زير 14 سال تحت حمايت هستند.
«سيد سبحان ميرحبيبي» از رنج تامين دارو و سختي اعزام بيماران به تهران براي انجام امور درماني،‌ سخن گفت.
وي اظهار داشت: توزيع سبد غذايي عيدانه يكي از دغدغه هاي مهم براي بيماران نيازمند و تحت درمان به عنوان برنامه پايه‌ اي خيريه امام حسين (ع) محسوب مي شود.
وي با بيان اينكه كه سبد غذايي عيدانه در بين 170 خانوار تحت پوشش اين موسسه توزيع خواهد شد، افزود: هدف ما اين است كه توزيع سبد غذايي به صورت يك برنامه مدون و درازمدت در بين بيماران تداوم داشته باشد و در اين راه به كمك و مساعدت همه جانبه اقشار مختلف مردم نيازمنديم.
ميرحبيبي گفت: يكي از نياز هاي اساسي بيماران سرطاني كه مدام از داروهاي شيميايي استفاده مي كنند، تغذيه سالم و بهره گيري از مكمل هاي غذايي است.
ميرحبيبي گفت: در چنين شرايطي به عنوان يكي از وظايف اصلي موسسه و بانيان آن، تامين و توزيع سبد غذايي در طول سال ميان بيماران نيازمند را از وظايف اصلي خود مي دانيم اما به تنهايي از عهده تامين مخارج بر نمي آييم و نياز به حمايت دست هاي مهربان و خيرانديش هموطنان به خصوص مردم ساوه داريم.
مديرعامل موسسه خيريه امام حسين (ع) ساوه ضمن دعوت همه جانبه مردم براي كمك به اين طرح خداپسندانه، اظهار داشت: در آستانه عيد نوروز كه سمبل همبستگي ملي ايرانيان است ثواب كمك به بيماران نيازمند با شادي دل آنها نزد خداوند اجري صدچندان خواهد داشت و به همين خاطر از همشهريان و هموطنان مي خواهيم در سفره هاي نوروزي شان،‌ نيازمندان جامعه از جمله مبتلايان به سرطان را فراموش نكنند.
وي با اشاره به خدمات و حمايت هاي خيران نيك انديش و برخي تشكل هاي غيردولتي گفت: در اين خصوص براي رفع سوء تغذيه و فقر غذايي كودكان و بيماران در حال شيمي درماني، گام هاي اساسي برداشته اند كه جاي قدرداني دارد.
ميرحبيبي گفت: توزيع سبد غذايي از طرح‌هاي در دستور كار و موفق اين موسسه خيريه بوده كه رضايت مندي بيماران هدف را فراهم آورده و بسياري از خيران نيز با خلوص نيت، نذورات خود را به اين موسسه اهداء مي كنند و‌ اكنون نيز همه تلاش ما تداوم تهيه و توزيع سبد غذايي حمايتي براي بيماران نيازمند است.
وي همچنين از مساعدت همه جانبه مسئولان و اقشار مختلف جامعه كه در طرح عام المنفعه حمايت از بيماران سرطاني مشاركت دارند،‌ قدرداني كرد.
وي گفت: براي تهيه سبد غذايي شب عيد بيماران تحت پوشش اين مركز، مبلغي افزون بر 100 ميليون ريال توسط اعضاي انجمن دوستداران طبيعت اهدا شد كه سبب دعاي خير بيماران و مراتب قدرداني آنها و متوليان مركز خيريه امام حسين (ع) ساوه است.
بر اساس اعلام پرفسور «ناصر پارسا» عضو انجمن سرطان ايران كه پيشتر با حضور در ساوه از وضعيت بيماران سرطاني اين شهرستان بازديد كرد،‌ سالانه افزون بر 10 هزار ميليارد تومان از بودجه كشور براي مداواي بيماران سرطاني هزينه مي شود.
گزارش از: يحيي معماري
/3075/ 6539