به گزارش ايرنا سيدمحمد رستگاري ظهر امروز در بازديد از شهرداري شاهديه و در جمع اعضاي شوراي اسلامي و شهردار اين شهر افزود: ملاك در همه كارها قانون است اما مي توان با استفاده از همين قانون گره از مشكلات گشود يا با طي روال قانوني گره ها را باز كرد.
وي با اشاره به اينكه حفظ تعامل و همفكري در كارها در سرلوحه همه برنامه هاي ما قراردارد گفت: متاسفانه در مركز استان بسياري از موارد ديده نشده و در پيگيري مشكلات واحدهاي مختلف الزاما بايد به ادارات كل رجوع شود در حالي كه بسياري از شهرستان هاي دور نيز نمايندگي اين ادارت را دارند و اينكه برخي از ادارات كل واحد شهرستان يزد ندارند مشكلي است كه بايد رفع شود.
فرماندار يزد افزود: بازديد از مناطق مختلف در ابتداي كار بنده پيگيري خواهد شد و تاكيد فرمانداري بر حضور و بررسي مشكلات است و ان شاءالله در سال آينده در بيشتر بخش ها شخصا حضور داشته و بازديد خواهم كرد.
رستگاري ادامه داد: خوشبختانه با فعاليت شهردار بسيار خوبي كه در شاهديه منصوب شده و سرآمدي ، خوش فكري، خلاقيت و نوآوري را سرلوحه كارها قرارداده، بسيار فعاليت هاي خوبي انجام شده كه قابل انكار نيست.
فرماندار يزد بيان كرد: در رابطه با مشكل اعتبارات تملك دارايي ها هنوز گزارشي نگرفتم ولي تا زماني كه در شهرستان مهريز بودم، برداشتم اين بود كه بيشتر بودجه ها در مركز استان هزينه مي شود، در حالي كه الان مشاهده كردم در بسياري از موارد مركز استان حتي ديده هم نمي شود مخصوصا در زمينه شهرداري، ميراث و اوقاف مشكلات عديده اي وجود دارد و ان شاءالله با جلسات مشترك نسبت به تصميم گيري و رفع آنها اقدام خواهد شد.
رستگاري اظهار داشت: در رابطه با نبود نمايندگي دستگاه هاي اداري در شهر شاهديه نيز در حال حاضر همه رجوع مردم به شهرداري، شوراي شهر و دفتر امام جمعه است و هيچ كدام از دستگاه هاي اداري نمايندگي در اين شهر ندارند كه در مرحله اول در اولين فرصت سال آينده شوراي اداري با حضور مسئولان شهرستان در اين منطقه برگزار خواهد شد تا به صورت خاص اين مشكلات مطرح و پيگيري شود البته اين دغدغه مورد تقاضاي شوراي شهر حميديا نيز بود كه گلايه هايي در اين زمينه داشتند.
مهدي حاج حيدري، معاون برنامه ريزي فرماندار يزد نيز در اين نشست گفت: خوشبختانه تعامل بسيار خوبي توسط شهردار و شوراي شاهديه با فرمانداري برقرار شده و با توجه به نزديك بودن نوروز درخواست دارم جهت اسكان مسافران اضطراري و با توجه به اينكه طي پيش بيني ها ازدحام صد درصدي مسافر را خواهيم داشت لذا نسبت به تجهيز مدارس و همچنين ورزشگاه شاهديه اقدامات لازم صورت گيرد همچنين در مسير جاده سنتو نيز براي معرفي شاهديه اطلاع رساني لازم صورت گيرد.
محمدعلي جعفري، معاون سياسي و اجتماعي فرماندار يزد نيز در اين نشست اظهار داشت: با توجه به اينكه بيش از ده سال است تاسيس پاسگاه كلانتري مورد درخواست اهالي شهر شاهديه است لذا اخيرا مشكل زمين آن حل شده و در حال پيگيري هستيم، همچنين در رابطه با مشكل سكونت اتباع و اينكه گفته شده بيش از دو هزار و 500 نفر افاغنه در مناطق شاهديه سكونت دارند تا زماني كه اشتغال و سكونت آنها در اين منطقه است، جهت تحصيل فرزندان آنها نيز بايد تمهيدات لازم صورت گيرد همچنين يك مدرسه خاص اتباع نيز در حاشيه شهر يزد در حال احداث است.
محمد جواد آقايي، معاون هماهنگي و امور عمراني فرماندار يزد نيز در اين نشست گفت: شهرداري شاهديه يكي از شهرداري هاي بيش فعال ما است و فعاليت ها و پروژه هايي كه اجرا شده بسيار زياد است و متاسفانه مركز استان داراي مشكلات عديده اي است كه تاكنون ديده نشده در حالي كه بيش از 60 درصد جمعيت استان در اين منطقه سكونت دارند.
وي ادامه داد: هر چند با تنگناهاي مالي مواجه هستيم ولي خوشبختانه اعتبارات خوبي جهت سال آينده پيش بيني شده كه در حال پيگيري هستيم از اعتبارت ملي شهرداري هاي شاهديه و حميديا كه در دو ورودي شهر يزد قرار دارند از اين اعتبارات برخوردار شوند تا بخشي از مشكلات آنها پوشش داده شود.
قاسم ميرجليلي، عضو شوراي اسلامي شهر شاهديه نيز در اين نشست گفت: متاسفانه بسياري از مديران حتي راه شاهديه را نمي دانند و به جرات مي توانم بگويم در عمر كاري خود حتي يكبار هم از اين منطقه بازديد نداشتند و شاهديه جزو شهرستان يزد است ولي ديده نشده و با انبوهي از مشكلات به حال خود رها شده است.
وي ادامه داد: توسط كميسيون بيست ماده 55 كه فعاليت بهداشتي هم انجام مي دهد دامداري هايي كه در مناطق مسكوني ايجاد شده، تذكر گرفتند اما هيچ گونه محلي جهت انتقال آنها در نظر گرفته نشده و همچنان بلاتكليف هستيم.
رضايي، ديگر عضو شوراي اسلامي شهر شاهديه نيز در اين نشست گفت: متاسفانه اخيرا توسط شهرداري يزد ادامه بلوار ولايت طي طرحي از عرض 30 و 36 متر به 40 و 45 متر در حال تغيير است كه همه آزاد سازي آن در منطقه شاهديه قرار دارد و اين در حالي است كه شهرداري شاهديه قبلا با مالكان توافق كرده و مجوزهايي صادر كرده است لذا عملا اين افزايش غير ممكن است و بارمالي زيادي را به ما تحميل خواهد كرد.
عضو ديگر شوراي اسلامي شهر شاهديه نيز گفت: متاسفانه بيس از يك سال است كه مردم گردفرامرز شاهديه درگير مشكل اوقاف هستند و زمين هاي مردم با سندي كه صادر شده به مشكل خورده است .
محمدتقي سلطاني افزود: در سال 90 و جهت بقعه شيخ محمد سلطان سه هكتار زمين سند دار شده و مردم هم اعتراضي ندارند اما نزديك به 16 هكتار كه در ضلع غربي اين بقعه قراردارد، متاسفانه سند 147 صادر شده كه باعث تنش و درگيري زيادي در اين منطقه شده است و مردم به شدت ناراضي و شاكي هستند و متاسفانه توسط اوقاف و شركت عمران اوقاف، حق و حقوق مردم ناديده گرفته شده و تقاضاي رسيدگي دارم.
علي ميرجليلي (خالصي )، رييس شوراي اسلامي شهر شاهديه نيز اظهار داشت: متاسفانه شاهديه فاقد حريم شهر است و مشكل مدرسه اتباع افاغنه يكي از درخواست هاي مهم مردم است همچنين در رابطه با مشكل فاضلاب و پشه نارضايتي شديدي بين مردم وجود دارد، ديگر اينكه شهرداري شاهديه با 18 نفر كادر انجام وظيفه مي كند كه با جمعيت بيش از 19 هزار نفر دچار مشكل شده و بسياري از كاركنان شهرداري دو يا سه وظيفه را انجام مي دهند.
شهردار شاهديه نيز در اين نشست گفت: 400 واحد توليدي در شهر شاهديه قرار دارد كه با قانون ارزش افزوده وضع شده و فقط ده درصد پرداختي آنها به اين شهر بر مي گردد و بقيه آن توسط اداره دارايي به ساير شهرها پرداخت مي شود اين در حالي است كه بسياري از آنها از ما تقاضاي خدمت رساني دارند در حالي كه عملا هيچ گونه هزينه اي به ما پرداخت نمي شود و به دليل گستردگي بافت شهر با مشكل جدي مواجه هستيم.
سيدعلي ميرنژاد افزود: در زمينه اعتبارات تملك دارايي ها متاسفانه شهرهايي مثل شاهديه ديده نشدند و به گونه اي كه امسال فقط 150 ميليون تومان اختصاص داده شده و اين در حالي است كه بخش مهمي از ورودي شهر يزد از پل الغدير تا دروازه قرآن در حوزه شاهديه واقع شده و با اعتبارات موجود كار زيادي نمي توان انجام داد.
وي ادامه داد: از ديگر معضلات شهر شاهديه وجود 20 واحد دامداري است كه از اين تعداد 4 واحد بزرگ داراي مجوز از جهادكشاورزي و در حاشيه مناطق مسكوني قرار دارد كه طي طرحي مقرر شده بود برخي از اين واحدها به حاشيه دخمه زارچ منتقل شود اما با مشكل تراشي ميراث فرهنگي مواجه شد كه اعلام كردند بر روي اين زمين ها طرح گردشگري وجود دارد و اين طرح عملا بلاتكليف رها شده است.
شهردار شاهديه گفت: وجود فاضلاب و همچنين بوي نامطبوع و پشه ها از مشكلات بزرگي است كه از ارديبهشت گريبانگير مردم شاهديه مي شود و مردم بسيار از اين مساله ناراحت هستند.
وي افزود: در زمينه بودجه و همچنين خدمات رساني در رابطه با اتوبوسراني و آتش نشاني از كمك شهرداري يزد استفاده مي شود كه عملا از خدمات اتوبوسراني با توجه به شهرك هايي كه توسط ارگان هاي مختلف واگذار شده به افراد غير بومي تعلق دارد و سر ريز جمعيت مركز استان در اين پروژه ها ساكن شده اند لذا تقاضا داريم اين خدمت رساني ها و همكاري بين شهرداري شاهديه و يزد بيشتر شده و حمايت بيشتري از شهرداري شاهديه صورت گيرد.
ميرنژاد تصريح كرد: فعاليت هاي عمراني بسيار زيادي طي يكسال اخير انجام شده و عمده محلاتي كه كمتر توسعه يافته بودند مورد توجه قرار گرفته، به گونه اي كه در 18 ماه گذشته چهار پارك احداث و به بهره برداري رسيد و همچنين پارك بانوان نيز مناقصه آن برگزار شد.
وي ادامه داد: در اين مدت 25 ايستگاه اتوبوس بازسازي شد و به ازاي هر شهروند شاهديه بيش از يك ميليون و 200 هزار تومان هزينه شده كه بيش از 70 درصد عمراني و 30 درصد جاري بوده است ولي عقب ماندگي زيادي داريم كه هنوز بايد جبران شود.
7537/ 6197
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۸
يزد- ايرنا- فرماندار يزد گفت: قانون براي رفع مشكلات تدوين شده نه براي توقف كارها و مي توان با تعامل و راهكار، گره از مشكلات گشود.