جواد رحمتي روز شنبه در سمينار آموزشي نقش زنان در كاهش تصادفات رانندگي، گفت: متاسفانه شاخصهاي جامعه متناسب با تغييرات حوزه شهروندي ارتقا نيافته و عدم رعايت قانون در رانندگي نيز ناشي از ضعف آموزش در مراكز آموزشي است.
وي با اشاره به اينكه اصلاح جامعه نيازمند اصلاح رفتار شهروندان است، افزود: همه اذعان دارند كه علت اصلي تصادفات رانندگي، رفتارهاي پرخطر است و چنين رفتارهايي سلامت خود افراد و ديگران را با تهديد مواجه كرده است.
رحمتي با بيان اينكه تابلوها و قوانين راهنمايي رانندگي، تشريفاتي و تزئيني نيست، افزود: اگر قوانين به درستي از سوي رانندگان رعايت شود آمار تصادفات تا 80 درصد كاهش مييابد و اين مساله بايد براي جامعه تبيين شود.
معاون عمراني استاندار آذربايجان شرقي با اشاره به نقش تربيتي زنان در خانوادهها، گفت: زنان در نسبت با مردان، پايبندي بيشتري به قوانين دارند و از اين رو نقش آنان در اصلاح فرهنگ رانندگي نقش برجستهاي است.
رحمتي با بيان اينكه زنان بايد تأثير خود را جدي بگيرند، افزود: احتياط و قانونمداري كه شاخصه اصلي رانندگي بانوان است بايد به الگوي رانندگي تبديل شود كه اين امر نيازمند كارهاي فرهنگي در درون خانوادههاست.
وي افزود: امروز اگر نهادهاي اجرايي و حاكميتي در ارتقاي فرهنگ رانندگي موفق نبودهاند، اين خود خانوادهها هستند كه بايد همت كنند تا رفتارهاي ترافيكي و رانندگي اصلاح شود.
518
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۰
تبريز - ايرنا - معاون هماهنگي امور عمراني استاندار آذربايجان شرقي با بيان اينكه عامل انساني بيشترين علت تصادفات رانندگي است، اظهار داشت: در صورت رعايت قانون از سوي رانندگان، آمار تصادفات تا 80 درصد كاهش مييابد.