به گزارش ايرنا، با تعيين قيمت مصوب براي گوشت مرغ كشتار روز، مردم براي خريد اين كالا به مراكز عرضه هجوم آوردند و صف هاي طويلي در مقابل واحدهاي فروش مرغ تشكيل مي دادند و متقاضيان ساعت ها براي خريد مرغ معطل مي ماندند.
عطش شهروندان و تقاضاي زياد براي اين ماده پروتئني سبب شده بود تا مرغ توزيعي در ساعات اوليه صبح تمام شود و بسياري از شهروندان كه متقاضي آن بودند موفق به تامين آن نشوند.
اين شرايط براي چند روز ادامه داشت تا آنكه متوليان امر از ديروز اقدام به 2 نرخي كردن گوشت مرغ كردند كه اين طرح مرهمي بر اين زخم شد و التهابات بازار مرغ را فرونشاند.
به گزارش ايرنا از عصر روز يكشنبه و توزيع فراوان گوشت مرغ، اشتهاي مردم به خريد فروكش كرد و بر اساس قول هاي مسئولان، قيمت آزاد گوشت مرغ نيز رو به كاهش نهاد.
رئيس اتحاديه لبنيات، مرغ فروشان و قصابان بجنورد با تاكيد بر اينكه هيچ كمبودي در بازار گوشت مرغ وجود نداشته است گفت: روزانه بيش از نياز شهر، گوشت مرغ تنظيم بازار با قيمت هر كيلوگرم 128 هزار و 500 ريال به بازار تزريق مي شود.
قاسم زاده با بيان اينكه امروز 70 تن گوشت مرغ در بجنورد توزيع شده، گفت: بر اساس برآوردي كه داريم 170 تن گوشت مرغ امروز در سطح استان توزيع شده است.
وي افزود: بيش از 42 تن گوشت مرغ با قيمت آزاد با نرخ كيلويي 152 هزار ريال وارد بازار شده است.
رئيس اتحاديه لبنيات، مرغ فروشان و قصابان بجنورد گفت: فروشندگان حق ندارند گوشت مرغ را بيش از 152 هزار ريال بفروشند.
قاسم زاده با بيان اينكه 2 نرخي شدن گوشت مرغ با هدف كاهش صف ها انجام شده است گفت: البته پيش بيني مي شود از فردا مشكل صف ها به كلي رفع شده و ديگر شاهد صف در برابر مراكز عرضه نباشيم.
وي درباره تدابير براي تامين مرغ تنظيم بازار روستاييان گفت: دستورهاي لازم در اين باره نيز داده شده اما ناوگان سردخانه دار كافي براي حمل گوشت مرغ به روستاها نداريم.
وي با بيان اينكه قيمت مرغ در حال كاهش است و در روزهاي آتي با افت قيمت بيشتري مواجه مي شويم، افزود: انتظار مي رود قيمت اين محصول فردا هر كيلوگرم 2 تا چهار هزار ريال كاهش يابد.
وي علت هجوم مردم براي خريد گوشت مرغ را جو رواني ايجاد شده و اختلاف قيمت اين محصول با استان هاي همجوار عنوان و بيان كرد: مردم به گمان اينكه مرغ، تعاوني است، اقدام به خريد بيش از نياز و احتكار خانگي آن كردند.
قاسم زاده افزود: البته اوايل اجراي طرح توزيع مرغ با قيمت 128 هزار و 500 ريالي، نياز رستوران داران پيش بيني نشده بود و همين امر سبب شد تا اين اصناف افرادي را براي خريد اين محصول بگمارند و يا برخي از مردم با ايستادن در صف، مرغ دريافتي را به آنان بفروشند.
وي گفت: اكنون در بجنورد، روزانه هفت تا 10 تن گوشت مرغ براي رستوران داران منظور شده است كه البته اين رقم در صورت نياز بيشتر مي شود.
رئيس اتاق اصناف بجنورد هم درباره عرضه گوشت گرم مرغ در بازار با قيمت مصوب گفت: با وجودي كه اعلام شده بود در تامين اين محصول مشكلي وجود ندارد، شاهد صف هاي طولاني مردم در برابر مرغ فروشي ها بوديم.
مهدي اميدوار اظهار داشت: مردم بيش از نياز خود خريد مي كنند و همين امر سبب بروز مشكلاتي در بازار اين محصول شده بود.
وي گفت: مصرف روزانه گوشت مرغ در بجنورد معمولا 15 تن و در استان 45 تن است اما در روزهاي گذشته روزانه بيش از 60 تن گوشت مرغ در استان در 2 نوبت صبح و عصر توزيع شده است.
سرپرست معاونت بازرگاني و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالي هم گفت: هيچ كمبودي براي تامين مرغ مورد نياز بازار وجود ندارد و مردم نبايد نگران باشند.
علي تمدني ثاني با بيان اينكه امروز چند برابر نياز معمول گوشت مرغ وارد بازار شده است اظهار داشت: روزانه 30 تن مرغ با قيمت آزاد و 70 تن از اين محصول با قيمت مصوب تنظيم بازار در استان توزيع مي شود.
مديركل دفتر هماهنگي امور اقتصادي استانداري خراسان شمالي هم گفت: گوشت مرغ تنظيم بازار روزانه 2 تا 3.5 برابر بيش از نياز، در بازار توزيع مي شود.
محمدرضا موفق يساقي تصريح كرد: مردم نگران تامين گوشت مرغ نباشند، خريد خود را مديريت كرده و با خريد بيش از نياز، در بازار تقاضاي كاذب ايجاد نكنند.
مديركل دفتر هماهنگي امور اقتصادي استانداري خراسان شمالي گفت: تمامي گوشت مرغ تنظيم بازار از كشتارگاه هاي استان تامين و با نظارت كامل به مرغ فروشي ها تحويل داده مي شود و نياز مصرفي رستوران ها، صنايع و هتل ها از خارج استان تامين مي شود.
7185/5132
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۶
بجنورد- ايرنا- بازار گوشت مرغ خراسان شمالي كه در روزهاي اخير با تشكيل صف هاي طولاني مردم دچار آشفتگي شده بود از عصر امروز آرام شد و التهاب آن فروكش كرد.