تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۷

همدان - ایرنا - مدیر سلامت محیط و كار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی همدان گفت: 6 تن و 597 كیلوگرم موادغذایی فاسد از ابتدای اجرای طرح سلامت نوروزی (20 اسفند) تاكنون در استان معدوم شده است.

لیدا رفعتی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان كرد: در این مدت 34 مركز، سه محل و یك واحد بین راهی متخلف به علت عرضه موادغذایی غیر بهداشتی پلمب شدند.
وی اضافه كرد: همچنین در 6 روز اجرای طرح سلامت نوروزی 71 مركز، 10 محل و سه مركز بین راهی در این مدت زمان به مراجع قضایی استان معرفی شدند.
مدیر سلامت محیط و كار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی همدان ادامه داد: اخطارهای معاونت بهداشتی به 2 بخش بحرانی و غیر بحرانی تقسیم بندی می شود.
رفعتی توضیح داد: در صورت تاثیر وضعیت بهداشتی یك واحد عرضه مواد غذایی بر سلامت افراد و مسمومیت آنها، به فوریت آن محل تعطیل می شود.
وی اضافه كرد: 24 تا 48 ساعت زمان برای رفع مشكل به مالك واحد عرضه موادغذایی برای رفع مشكل مهلت داده می شود.
وی بیان كرد: همچنین چنانچه یك واحد عرضه مواد غذایی از نظر رنگ یا كاشی كاری ایراداتی داشته باشد به عنوان نقص غیر بحرانی شناخته شده و بدون تعطیل كردن واحد، مدت زمانی با نظر كارشناسان برای رفع ایراد به مالك واحد داده می شود.
مدیر سلامت محیط و كار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی همدان اظهار داشت: از ابتدای طرح سلامت تاكنون چهار هزار و 368 مورد بازدید از مراكز تهیه و توزیع غذا، یك هزار و 73 بازدید از اماكن عمومی و 144 مورد از مراكز بین راهی تاكنون صورت گرفته است.
رفعتی ادامه داد: با استفاده از دستگاه پرتال سنج، یك هزار و 850 مورد سنجش كیفیت روغن و شوری نمك صورت گرفته است.
وی افزود: در عین حال سه هزار و 560 مورد كلرسنجی از ابتدای طرح نوروزی تاكنون توسط كارشناسان انجام شده است.
به گفته رفعتی، 250 بازرس معاونت بهداشتی نظارت بر حدود 16 هزار واحد صنفی استان همدان را در قالب اجرای طرح سلامت نوروزی از 20 اسفند آغاز كردند.
7526**2090