كرمانشاه - ايرنا- استاندار كرمانشاه با بيان اينكه استان توانسته از زلزله فرصت سازندگي ايجاد كند تاكيد كرد: مديريت استان به طور جدي از سرمايه گذاري ها حمايت مي كند و سرمايه گذاران مي توانند از تسهيلات كم بهره در استان كرمانشاه برخوردار شوند و نبايد از فرصت ايجاد شده غفلت شود.

به گزارش روابط عمومي استانداري كرمانشاه؛ هوشنگ بازوند دوشنبه شب در نشست با جمعي از سران ايل سنجابي و جامعه اهل حق استان كرمانشاه در استانداري، اظهار داشت: آباداني مناطق عشايري از خواسته هاي ما است و در اين مهم اولويت نيز با سرمايه گذاران بومي خواهد بود.
استاندار كرمانشاه با بيان اينكه استان از طرح هاي سرمايه گذاري در مناطق گرمسيري استقبال مي كند افزود: در طرح مهار 'سيروان' دولت سه هزار ميليارد تومان بودجه لحاظ كرده كه نزديك به هزار ميليارد آن ممكن است در استان صورت بگيرد.
بازوند در ادامه در مورد درخواست واگذاري اراضي مناطق گرمسيري در مسير رودخانه سيروان از سوي عشاير منطقه هم گفت: متقاضيان و سرمايه گذاران مي توانند در قالب تعاوني درخواست خود را ارائه كنند.
استاندار كرمانشاه در ادامه با تاكيد بر اينكه نبايد از فرصت سازندگي كه زلزله ايجاد شده غفلت كرد اضافه نمود: ما حتما از سرمايه گذاري ها حمايت مي كنيم و تسهيلات كم بهره بسيار مناسبي وجود دارد كه مي توان از آن استفاده كرد.
او گفت: استان در ساخت كارخانه آرد و سردخانه در منطقه گرمسير نيز آمادگي همراهي و كمك را به متقاضيان دارد.
وي با بيان اينكه همواره از جامعه 'اهل حق' استان به نيكي ياد كرده تصريح كرد: در قضيه زلزله همراهي و همكاري نماياني از جامعه اهل حق ديده شد كه مديريت و توزيع كمك هاي مردمي را بخوبي انجام دادند و جالب تر آنكه پس از زلزله گروه هايي به طور خودجوش به زدودن آلودگي از طبيعت اقدام كردند.
استاندار كرمانشاه با بيان اينكه به ترميم و بازسازي زيارتگاه هاي 'بابايادگار' و خسارت هاي ناشي از زلزله دالاهو كمك خواهد شد افزود: از زحمات و تلاش هاي جامعه اهل حق در روزهاي زلزله و همكاري ها تشكر و قدرداني مي كنيم.
بازوند در پايان اين ديدار با اشاره به فرا رسيدن سال نو تاكيد كرد: اميدوار هستيم كه در سال 98 بتوانيم نگراني هاي معيشتي و اشتغال مردم را برطرف كنيم.
به گزارش خبرنگار ايرنا، در استان كرمانشاه كه بيش از 24 هزار كيلومتر مربع وسعت دارد؛ حدود 2 ميليون نفر جمعيت در 14 شهرستان و بيش از 2 هزار و 600 روستا سكونت دارند كه از اين تعداد نيمي از جمعيت در مركز استان زندگي مي كنند.
اين استان بافتي قومي و مذهبي دارد و اقوام كُرد، لك، جاف و ترك و همچنين مذاهب و فرق اهل تسنن، تشيع و اهل حق در اين استان سكونت دارند.
3033