به گزارش ايرنا روستاي دَرَك در بخش زرآباد شهرستان كنارك با داشتن بكرترين، پاك ترين و زيباترين ساحل ايران اسلامي و حتي جهان علاوه بر چهار نمونه ساحل يادشده از جنگل هاي حرا و خور باستاني گالك به طول 6 كيلومتر و وسعت 52 هكتار برخوردار است.
در اين روستا مجموعه اي از درختان چش، كرت(انجيرمعابد)، تپه هاي رمل سفيد، نخل سبز رنگ و درياي نيلگون آبي در كنار هم قرار دارند.
غروب قرمزگونه خورشيد در بين نخلستانها، سطح دريا، رمل ها و جنگل بسيار زيبا و ديدني است و رنگ هاي متفاوت غروب را با جابجا شدن چند دقيقه اي خورشيد مشاهده خواهيد كرد.
روستاي دَرَك در انتهاي نقشه استان سيستان و بلوچستان و نزديك مرز دريايي هرمزگان و در حوزه بخش زرآباد شهرستان كنارك واقع شده است.
گردشگران و مسافران از طريق هوايي بعد از انتخاب مقصد چابهار (فرودگاه كنارك) با پيمودن 135 كيلومتر و عبور از روستاهاي كهير به طرف زرآباد به روستاي دَرَك خواهند رسيد.
مسافراني كه از سمت هرمزگان قصد سفر به چابهار را دارند بعد از طي مسير 160 كيلومتري از جاسك به زرآباد به اين روستاي ساحلي زيبا خواهند رسيد.
تماشاي زيبايي هاي اين روستا هر گردشگري را به وجد مي آورد و بايد ساعت ها از ديدن آن لذت ببرد.
مشاهده سواحل ماسه اي بدون سنگ در كنار كوه، جنگل و نخلستان جذابيت خاصي به اين منطقه بخشيده است.
دهيار روستا دَرَك كنارك در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: تمامي امكانات براي استقبال از مهمانان مهيا شده و در خانه هاي بومگردي هر شب توانايي پذيرش 300 نفر را داريم.
مرادبخش تاسه افزود: گردشگران در روستاي درك از اينترنت پرسرعت بهره مند هستند و اين روستا با آب و هواي مساعد و جاذبه هاي فراوان يكي از مكان هاي خاطره انگيز براي گردشگران و مسافران نوروزي خواهد بود.
وي به پيشينه و وجه تسميه درك اشاره كرد و افزود: دَرَك در زبان بلوچي به معناي سكونت در كنار دَرَگ يا دره است كه بعدها به دَرَك مشهور شده است.
دهيار روستا دَرَك ادامه داد: دَرَك جاييست كه در چند متري دريا انواع درختان گرمسيري به ثمر نشسته و با حفر چاه 2 متري آب شيرين و زلال به دست مي آيد كه ساكنان محلي انواع هندوانه، ذرت، نخيلات و غيره را كشت و برداشت مي كنند.
وي بيان كرد: تپه هاي ماسه اي چشم نواز، ساحل صخره اي، شني و مرجاني، وجود كوه، جنگل و دريا در يك نقطه سبب حيرت گردشگران داخلي و خارجي شده است.
تاسه اظهار داشت: در واقع در هيچ منطقه اي نمي توان همه نوع ساحل را يكجا مشاهده كرد اما روستاي درك از اين نعمت برخوردار است.
وي بيان كرد: يكي از عجايب در روستاي دَرَك وجود آب شيرين در چند متري درياست كه سبب رويش جنگل و پوشش گياهي انواع درختان گرمسيري شده است.
دهيار روستاي درك گفت: اين روستا هواي بهاري دارد و وزش بادهاي موسمي و مونسون از اقيانوس سبب شده تا نسبت به مناطق ديگر هواي خنك تري داشته باشد.
وي تصريح كرد: علاوه بر وجود جذابيت هاي ياد شده در ساحل اين روستا مي توان موج سواري، قايق سواري، شنا و ورزش هاي آبي ساحلي را انجام داد.
تاسه افزود: روستاي ساحلي دَرَك يك ژئوپارك(طبيعت بكر و بي نظير) طبيعي است كه مي توان آن را ثبت و براي نسل هاي آينده پاك و دست نخورده نگه داشت.
وي گفت: حفظ بافت بومي روستا يكي از اهداف و برنامه هاي مسئولان است تا با ايجاد زيرساخت هاي گردشگري و رفاهي به زيبايي هاي طبيعي موجود در آن دست برده نشود و هم چنان بكر باقي بماند.
دهيار روستاي درك اظهار داشت: شن هاي كنار ساحل و تپه هاي ماسه اي و رمل هاي سفيد براي دردهاي عضلاني و استخواني خاصيت درماني دارد و خيلي از افراد صبح زود و زماني كه آفتاب مي تابد روي اين شن ها دراز مي كشند و يا در زير خاك خودشان را تا نيمه چال كرده تا دردهاي پا، استخواني و كمردردشان را درمان كنند.
وي بيان كرد: گردشگران مي توانند با ساحل پيمايي 6 كيلومتري از جذابيت هاي جنگلي، ساحل شني، مرجاني، ماسه اي و بكر ديدني درك لذت ببرند.
به گزارش ايرنا روستاي دَرَك از توابع بخش زرآباد شهرستان كنارك(19 كيلومتري جُهلو مركز بخش زرآباد) با 405 نفر جمعيت و 104 خانوار، از شرق به روستاي ساحلي جُد، از غرب به روستاي پشتي از شمال به كوهستان و از جنوب به درياي مكران (عمان) وصل شده است.
3043**3213
تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۲
چابهار- ايرنا- روستاي ساحلي دَرَك واقع در بخش زرآباد جنوب سيستان و بلوچستان و در سواحل مكران از روستاهاي بكر و زيباي گردشگري محسوب مي شود كه علاوه بر داشتن مردماني مهربان و مهمان نواز از چهار نمونه ساحل صخره اي، ماسه اي، شني و مرجاني در فاصله نزديك به هم برخوردار است.