به گزارش ایرنا، محمدعلی شجاعی روز یكشنبه در بازدید از مناطق سیل زده مانه و سملقان و در جمع مردم كهنه جلگه اظهار داشت: در خدمات رسانی به مناطق سیل زده خراسان شمالی عقب نمانده ایم و همه دستگاه های خدمات رسان از روز اول وقوع سیل پای كار بودند.
وی با اشاره به اینكه اعتبارات ملی خوبی به این استان اختصاص داده شده است افزود: بخشی از این اعتبارات را برای امدادرسانی استفاده خواهیم كرد.
وی افزود: قبل از وقوع سیل یكی از مهم ترین اقداماتی كه انجام شد رهاسازی بخشی از آب سد شیرین دره در 15 تا 20 روز گذشته بوده كه سبب شد تا مجبور نشویم در زمان حاضر بخشی از آب این سد را در این برهه زمانی تخلیه كنیم.
استاندار خراسان شمالی افزود: با توجه به گزارش های هواشناسی تلاش كردیم تدابیری را اتخاذ كنیم تا بارندگی هایی كه از بیست و هفتم اسفندماه شدت گرفت، كمترین آسیب را به روستاهای در مسیر سیل برساند.
وی گفت: تمامی دستگاه های اجرایی استان فراتر از ستاد بحران كمك های لازم را ارائه دادند و از ظرفیت تمامی ادارات حداكثر استفاده را كردیم به طوری كه هر كسی با انجام بازدید از مناطق سیل زده می تواند خدمات عالی دستگاه های اجرایی را نظاره گر باشد.
شجاعی با اشاره به گلایه های مردم از نبود زیرساخت های لازم، اظهار داشت: بزودی با ارائه طرحی جامع و كامل در سالجاری می توانیم چنین اقداماتی را كنترل كنیم.
استاندار خراسان شمالی با تاكید بر این كه به گونه ای عمل كرده ایم تا مردم كمترین آسیب را شاهد باشند، اظهار داشت: عقیده دارم كه غیرمترقبه برای سیستمی است كه آمادگی های لازم را در چنین حوادثی ندارد اما خراسان شمالی از مدیرانی در حوزه های مختلف برخوردار است كه از قبل آمادگی داشته اند لذا اگر میزان مشكلات مردم كمتر است، یك بخش آن به دلیل همین آمادگی مدیران است.
رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گفت: با هم افزایی مدیران دستگاه های اجرایی توانسته ایم غم و اندوه مردم مناطق سیل زده را كمتر كنیم.
وی افزود: در این راستا یكی از برنامه های ما این است كه بتوانیم نداشته های استان را با حضور وزرای مختلف در این استان جبران كنیم.
نماینده عالی دولت در استان در خصوص سایت های اسكان عشایری كه دچار آسیب شده بودند نیز اظهار داشت: در مكان هایی كه این سایت ها به درستی جانمایی شده اند، خسارت چندانی به عشایر وارد نشده اما به آنها كه به درستی جانمایی نشده بودند، خسارت وارد شده بود.
شجاعی افزود: قرار بر این شده است تا بررسی های لازم انجام گیرد كه كدام یك از سایت ها در مسیر سیلاب قرار دارند كه بعد از آن جابجایی آن ها انجام گیرد چراكه ادامه سرمایه گذاری در آنجا صحیح نیست.
به گزارش ایرنا، بر اساس پیش بینی اداره كل هواشناسی خراسان شمالی سامانه بارشی دیگری نیز این هفته وارد استان می شود كه در این راستا ستاد مدیریت بحران استان به حالت اماده باش درآمده است.
7183/ 6042
تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۲
بجنورد- ایرنا- استاندار خراسان شمالی گفت: سیل حدود چهار هزار میلیارد ریال به زیرساخت ها، منازل مسكونی و حوزه كشاورزی این استان خسارت وارد كرده است.