«رضا مرادي» روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: بر اساس نقشه هاي پيش يابي هواشناسي ناپايداري جوي در اين استان تا اواخر روز سه شنبه تداوم دارد و علاوه بر تشديد بارش ها در اين مدت مناطق سردسير با بارش برف همراه مي شود.
وي بيان كرد: آب گرفتگي معابر و سيلابي شدن برخي مسيل ها به ويژه در نواحي جنوب و غرب استان مركزي در شبانه روز آتي پيش بيني شده و در مناطق سردسير استان بارش برف مي تواند موجب اختلال در تردد جاده هاي كوهستاني و گردنه هاي استان به ويژه گردنه زاليان شود.
مسئول پيش بيني اداره كل هواشناسي استان مركزي ادامه داد: احتمال وزش باد شديد موقتي و رعد و برق نيز تا اواخر وقت امروز (دوشنبه) در اين استان وجود دارد.
مرادي توصيه كرد: به دليل تداوم ناپايداراي و شدت بارش ها، مي طلبد تمهيدات لازم براي آمادگي و مقابله با سيلاب احتمالي مورد توجه قرار گيرد.
وي عنوان كرد: سامانه بارشي فعلي از اواخر وقت سه شنبه يا بامداد چهارشنبه از مناطق مركزي عبور خواهد كرد.
مسئول پيش بيني اداره كل هواشناسي استان مركزي اضافه كرد: دليجان با بيشينه دماي 17 و 9 دهم درجه سانتيگراد بالاي صفر گرمترين و شازند با كمينه دماي هشت دهم درجه سانتيگراد زير صفر سردترين شهر اين استان در 24 ساعت گذشته بوده است.
مرادي گفت: بارش باران در شبانه روز اخير در تمام ايستگاه هاي استان مركزي گزارش شده است كه بيشترين ميزان با 70 و چهار دهم ميليمتر از ايستگاه خنداب بوده است.
وي عنوان كرد: در اين مدت 32 و 6 دهم ميليمتر بار در آشتيان، 33 و نيم ميليمتر در اراك، 39 و سه دهم ميليمتر در تفرش، 18 و 2 دهم ميليمتر در خمين، 14 ميليمتر در دليجان، 20 و 6 دهم ميليمتر در ساوه، 46 ميليمتر در شازند، 38 و نيم ميليمتر در غرق آباد، 47 و هفت دهم ميليمتر در كميجان، 15 ميليمتر در محلات، 19 و هشت دهم ميليمتر در زرنديه و 44 ميليمتر در فرمهين گزارش شده است.
حدود 300 ميليمتر بارندگي در سال زراعي جاري (اول مهرماه پارسال) تاكنون در استان مركزي به ثبت رسيده است.
3005/6013/
تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۰
اراك - ايرنا - مسئول پيش بيني اداره كل هواشناسي استان مركزي گفت: شدت بارندگي در نقاط مختلف اين استان افزايش مي يابد و نقاظ شهري و روستايي اين خطه شاهد بارش پرحجم باران و برف است.