يزد - ايرنا - رئيس اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري مهريز گفت: از 25 اسفند ماه 1397 تا پايان روز پنجم فروردين ماه 1398 ، 70 هزار مسافر و گردشگر از بناهاي تاريخي و تفرجگاهي شهرستان بازديد كردند كه اين تعداد در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته 100 درصد افزايش نشان مي دهد.

الهام جلوداري عصر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: مسافران نوروزي بيشتر از چشمه و مناظر طبيعي و بناهاي تاريخي غربال بيز، باغ جهاني پهلوانپور، روستاي گردشگري سريزد و كوه ريگ بازديد كردند.
وي ادامه داد: براي آشنايي بيشتر مسافران و ميهمانان نوروزي از سابقه و وضعيت آثار تاريخي و فرهنگي شهرستان افزون بر هفت هزار بروشور و نقشه راهنما چاپ و بين آنها توزيع شد.
اين مسئول خاطر نشان كرد: برگزاري جشن و برپايي نمايشگاه عكس همراه با مسابقات فرهنگي و ورزشي در برخي اماكن تاريخي و تفرجگاه هاي منطقه تا پايان تعطيلات نوروزي ادامه دارد.
جلوداري ابراز اميدواري كرد كه با توجه به وجود آثار متنوع تاريخي و فرهنگي مناسب در اين شهرستان، مسافران و گردشگران با حضور در منطقه از آنها استفاده كنند.
شهرستان مهريز با 55 هزار نفر جمعيت، در جنوب استان و مركز آن در 30 كيلومتري جنوب شهر يزد و در كنار جاده بين‌المللي شمال، جنوب كشور( تهران، بندرعباس و يزد، كرمان) واقع‌شده است.
اين شهرستان از سمت شمال به بخش مركزي يزد، از شرق به بخش هاي مركزي بافق و شهرستان شهربابك استان كرمان، از سمت جنوب به خاتم و سيرجان و از سمت غرب به بخش نير و شهرستان‌هاي ابركوه و تفت محدود است.
شهرستان مهريز داراي يك بخش مركزي و پنج دهستان به اسامي ارنان، بهادران، تنگ چنار، ميانكوه و خور ميز و 200 آبادي است.
45 روستاي بخش مركزي مهريز داراي شوراي اسلامي و دهياري مصوب است و تاريخ بناي شهرستان و اطراف آن مربوط به‌پيش از اسلام است.
بناي مهريز را با حدود 600 اثر تاريخي و فرهنگي كه 100 مورد آن در فهرست آثار ملي كشور به ثبت رسيده است به مهر نگار دختر انوشيروان ساساني نسبت مي‌دهند.
7541/ 2047/