به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری یونایتدپرس، بر اساس این تحقیقات، مدت زمان بستری شدن بیمارانی كه ویتامین C مصرف میكنند، در بخش ICU، به میزان 8 درصد كاهش مییابد. همچنین مدت زمان بستری شدن افرادی كه ویتامین C را به صورت خوراكی مصرف میكنند، به میزان 9 درصد كاهش مییابد.
معمولا نیاز روزانه یك شخص سالم با دریافت 0.1 گرم ویتامین C برطرف میشود؛ اما افرادی كه دچار بیماریهای شدید هستند، به سرعت مقادیر زیادی از ویتامین C را به دلیل سوختوساز بدن، عفونتها، جراحی یا جراحتها از دست میدهند و ممكن است روزانه تا 4 گرم ویتامین C مصرف كنند.
بر اساس برخی تحقیقات، بیماران مبتلا به سرماخورگی ممكن است نیازمند روزانه 6 تا 8 گرم ویتامین C باشند. اما تجویز روزانه بیش از 2 میلیگرم ویتامین C به بیماران بستری در ICU مستلزم بررسی و تحقیقات بیشتری است.
براساس تحقیقات قبلی، ویتامین C موجب كاهش فشار خون و كاهش میزان قند خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 میشود. این ویتامین یك ماده غذایی ضروری و ارزان قیمت است و مركبات، گوجه فرنگی، كدو حلوایی، انواع كلم، اسفناج، خربزه و طالبی، شلغم، فلفل دلمه ای، آناناس، نخود فرنگی و كیوی سرشار از ویتامین C هستند.
گزارش كامل این تحقیقات در نشریه Nutrients منتشر شده است.
علمی**9259 * 1200
تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۰
تهران – ایرنا - محققان دانشگاه هلسینكی واقع درفنلاند با همكاری محققان دانشگاه سیدنی استرالیا دریافتند ویتامین C موجب كاهش مدت زمان بستری شدن در بیمارستان میگردد.