مرتضي عربي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اماكن و جاذبه هاي گردشگري شهرستان هاي طبس، فردوس، بشرويه و نهبندان بيشترين سهم را در جذب گردشگران و مسافران نوروزي به خود اختصاص داده است.
وي اظهار داشت: همچنين از ابتداي تعطيلات نوروزي تا روز گذشته بيش از يك ميليون و 135 هزار نفر در مراكز اقامتي استان خراسان جنوبي مستقر شده اند.
وي با بيان اينكه 37 اقامتگاه بوم گردي براي اسكان مسافران نوروزي در خراسان جنوبي فعال است گفت: تمام ظرفيت هاي اسكان استان در ايام تعطيلات نوروزي براي پذيرايي از مسافران و گردشگران مهيا شده است.
معاون گردشگري اداره كل ميراث فرهنگي خراسان جنوبي افزود: آشنايي گردشگران با آثار و جاذبه هاي تاريخي، فرهنگي و طبيعي، معرفي و فروش صنايع دستي و سوغات محلي و ارائه غذاهاي سنتي و اجراي بازيهاي بومي و محلي از جمله فعاليت هاي جانبي اقامتگاه هاي بوم گردي است.
استان مرزي و كويري خراسان جنوبي با افغانستان و 6 استان كشور همجوار است و از حدود 2 هزار و 200 اثر شناسايي شده فرهنگي، تاريخي و طبيعي اين استان تاكنون 860 اثر در فهرست آثار ملي ايران ثبت شده است.
همچنين باغ اكبريه بيرجند، قنات بلده فردوس، بيابان لوت و حوله بافي روستاي خراشاد در فهرست ميراث جهاني ثبت است.
خراسان جنوبي مسير عبور هموطنان به سمت مشهد مقدس و در بهار داراي آب و هواي مناسب براي گردشگري است.
7557*3028
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۴
بيرجند - ايرنا - معاون گردشگري اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان جنوبي گفت: بيش از 2 ميليون و 600 هزار نفر از ابتداي نوروز امسال تاكنون از جاذبه هاي فرهنگي، تاريخي و طبيعي استان ديدن كرده اند.