اروميه - ايرنا - مدير كميته امداد امام خميني (ره) ماكو گفت: اين شهرستان در حوزه اشتغال زايي مددجويان اين نهاد، رتبه دوم استاني را به خود اختصاص داد.

محمد محمدنژاد روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: در سال گذشته براي 230 طرح در اين شهرستان 56 ميليارد ريال پرداخت شده است.
وي افزود: اين تسهيلات از محل منابع امدادي و بانكي تامين شده و براي هر طرح تا سقف 500 ميليون ريال پرداخت شده است.
وي بيان كرد: اعطاي تسهيلات در حوزه هاي صنفي، صنعت، كشاورزي، قاليبافي و دامپروري بود.
به گزارش ايرنا، پرويز فتاح، رييس كميته امداد امام خميني (ره) چندي پيش سياست‌هاي اشتغال مددجويان تحت حمايت كميته امداد با اولويت مناطق مرزي، محروم و روستايي و اعطاي امتياز ويژه به برخي از مددجويان را ابلاغ كرد.
بر اساس اين سياست ها، از طريق استعدادسنجي، آموزش‌هاي فني وحرفه‌اي و اعطاي وام، زمينه توانمندسازي، خوداتكايي، استقلال اقتصادي افراد و خانوارهاي نيازمند فراهم مي شود تا نيازمندان در توليد داخلي و اقتصاد مقاومتي نقش موثري داشته باشند.
در اين بخشنامه مناطق مرزي، محروم و روستايي در اولويت اجراي طرح‌هاي اشتغال قرار دارد و طرح هاي متناسب با شرايط اقليمي هر منطقه يا طرح هاي منجر به مهاجرت معكوس از شهر به روستا حمايت مي‌شود.
علاوه بر اين به مددجويان مجري طرح‌هاي اشتغال دانش‌بنيان و كارآفرين و طرح‌هاي مربوط به اشتغال مرداني كه با زنان سرپرست خانوار تحت حمايت كميته امداد ازدواج كنند يا سرپرستي ايتام را بر عهده گيرند، امتياز ويژه اعطا مي‌شود.
در سال جاري تعداد مددجويان اين نهاد در ماكو يكهزار و 708 خانوار بود اما بر اساس سياست جديد كميته امداد امام خميني (ره) و با هدف كاهش اثرات فشار اقتصادي به قشر ضعيف و طبقات پايين، تعداد 666 خانوار جديد در قالب طرح تبصره 14 تحت حمايت قرار گرفتند كه اين افراد تنها از خدمات دو برابري يارانه، وام هاي اشتغال در سال جاري بهره مند شدند.
كل جمعيت تحت پوشش كميته امداد امام خميني (ره) ماكو با احتساب اين افراد جديد 2 هزار و 366 خانوار با پنج هزار و 520 نفر جمعيت است كه نسبت به جمعيت شهرستان از لحاظ خانوار 9.04 درصد را تشكيل مي دهند.
7132/2093