محمد رضايي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: اين مين ها در كوه آبيدر سنندج و شهرستان بانه توسط نيروهاي مين روب خنثي شدند.
«استان كردستان در نيمه اول فروردين در 2 نوبت شامل سه تا 6 و 10 تا 13 فرودين شاهد بارش هاي متناوب باران و سيلابي شدن مسيل ها و رودخانه ها بود كه به صورت ميانگين حدود 84 ميلي متر در اين استان بارندگي ثبت شد».
وي اضافه كرد: اين تعداد مين توسط مردم به مراجع ذيصلاح گزارش شده بود و نيروهاي شيف مين روب در شهرستان هاي سنندج و سقز اقدام به خنثي سازي آنها كردند.
رضايي با بيان اينكه اين بارندگي هاي شديد باعث حركت مين ها در مناطق مختلف كوهستاني و دشت هاي آلوده استان به اين سلاح جنگي شد، افزود: اداره كل امنيتي و انتظامي با هماهنگي مراجع و دستگاه هاي ذيصلاح با انتشار اطلاعيه هاي مختلفي نسبت به آگاه سازي ساكنان اين مناطق اقدام كرد.
وي يادآور شد: همچنين تابلوها و علائم هشدار نيز در مناطق آلوده نصب شده تا رهگذران از خطرات موجود اگاهي داشته باشند.
به گزارش ايرنا، طرح بازنگري مناطق آلوده به مين در 199 نقطه مرزي و 366 پايگاه مين گذاري شده دوران دفاع مقدس در شهرستان هاي مريوان، بانه، ديواندره، سروآباد، بيجار، سنندج، كامياران، ديواندره و سقز در سال گذشته با هدف افزايش ضريب ايمني مردم شهرهاي مرزي طي سال گذشته اجرا شد.
تعداد شهداي عمليات مين روبي نيروهاي عمل كننده، نظامي و انتظامي در كردستان 91 نفر و تعداد جانبازان هم 110 نفر است ضمن اينكه بيش از 170 نفر از مردم شهرستان هاي آلوده به مين استان از سال 1367 تا پايان سال 96 نيز جان خود را بخاطر برخورد با مين هاي بجاي مانده از دوران دفاع مقدس از دست داده اند.
3034/9102
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۸
سنندج - ايرنا - مديركل امنيتي و انتظامي استانداري كردستان گفت: نيروهاي مين روب استان 2 قبضه مين بجاي مانده از دوران دفاع مقدس را كه در بارندگي هاي اخير از خاك بيرون زده بود، را كشف و خنثي كردند.