مجتبی شریعتی نیاسر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه ایرنا در مورد تدبیر دانشگاه ها برای تاخیر در برگزاری امتحانات پایان ترم، افزود: برخی دانشگاه ها برگزاری امتحانات میان ترم را در هفته های اول و دوم بعد از تعطیلات نوروز پیش بینی كرده بودند .
وی در مورد احتمال تاخیر بیش از یك هفته ای دانشگاه ها برای شروع به كار نیز گفت: آغاز فعالیت های آموزشی در مناطق سیل زده استان های خوزستان، لرستان، ایلام، همدان، گلستان و كرمانشاه با یك هفته تاخیر همراه است و شروع كلاس ها با اختیار دانشگاه ها خواهد بود.
معاون آموزشی وزیر علوم، تاكید كرد: برگزاریِ یك هفته با تاخیرِ كلاس ها تا اندازه ای كه در اختیار دانشگاه ها است، واگذار شد اما فراتر از این یك هفته را باید از وزارت علوم استعلام كنند؛ اگرچه بحث سیل بسیار جدی به نظر می رسد اما میزان خسارت ها و مشكلات در هر استان متفاوت است.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینكه نمی توان نسخه واحدی برای كل كشور در نظر گرفت، ادامه داد: مدیران دانشگاهی مناطق سیل زده این اختیار را دارند در مورد تعطیلی بیشتر از یك هفته تصمیم گیری كنند و در مواردی هم كه نقض صریح قانونی وجود دارد دانشگاه ها از وزارت علوم استعلام كنند تا ما هم همراهی كنیم.
شریعنی نیاسر در مورد به تعویق افتادن نیمسال دوم سال تحصیلی جاری در دانشگاه های مناطق سیل زده، توضیح داد: در این مورد هم دانشگاه ها برای تصمیم گیری اختیار كامل دارند و در صورت بروز مشكل می توانند از وزارتخانه استعلام كنند. دانشجویانی كه با تاخیر در دانشگاه حضور می یابند می توانند با تشخیص مسئولان دانشگاه غیبت خود را موجه كنند.
وی در پاسخ به این سوال كه آماری از تعداد دانشجویان مناطق سیل زده وجود دارد یا خیر، یادآور شد: این آمار كاملاً متفرق است و دانشجویان دانشگاه ها با نسبت های متفاوت، غیربومی هستند. به عنوان مثال مشخص نیست دانشجویی كه در دانشگاه ایلام تحصیل می كند، بومی همین استان باشد یا اینكه دانشجوی دانشگاه تهران ممكن است از ایلام برای تحصیل به تهران آمده باشد.
این مسئول گفت: از نظر تابعیت انسانی و شهری، تنوع زیادی در دانشگاه های مناطق سیل زده وجود دارد كه به راحتی قابل احصاء نبوده و این آمار به تفكیك استان ها عملی نیست.
معاونت آموزشی وزارت علوم روز 12 فروردین ماه با صدور بخشنامه ای به تمام دانشگاه های كشور در مورد تاخیر دانشجویان در كلاس های درس، اعلام كرد: مقتضی است در خصوص تأخیر احتمالی دانشجویانِ مناطق سیل زده برای حضور در محیط های دانشگاهی، همكاری لازم را انجام دهند تا بدین ترتیب بخشی از آلام ناشی از سیل و خسارت ها تسكین یابد.
ضمناً چنانچه شرائط لازم برای آغاز به موقع كلاس ها میسر نیست، هماهنگی لازم در تغییر و تعویق احتمالی برنامه ها و كلاس ها پیش بینی شود.
**9492**1601**
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۵
تهران - ایرنا - معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، اظهار كرد: در پی وقوع سیل های اخیر در برخی استان ها ، دانشگاه ها مجاز به تعویق امتحانات میان ترم به خصوص در این مناطق شدند.